Zvijezda ‘Male sirene’ Halle Bailey je vjernica: “Odrasla sam u crkvi”

Halle Bailey, zvijezda filma “Male sirene”, postala je hit diljem svijeta od trenutka svog prikazivanja u kinima. Još je ljepše čuti da je vjernica.

Unatoč kritikama koje su se pojavile, film je dobio izuzetno pozitivne reakcije od čak 95% publike i zauzeo je visoko peto mjesto među ostalim Disneyjevim adaptacijama igranih filmova u smislu domaćeg debija, prema Axiosu.

Halle je kao pjevačica i glumica oduševila mnoge izvedbom lika Ariel. U intervjuu s Tamron Hallom, prisjetila se audicije koju je imala prije pet godina za ulogu Ariela. Oduvijek je sanjala da će postati Ariel, budući da je film “Mala sirena” bio njen omiljeni Disneyjev film o princezama iz djetinjstva.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Halle Bailey (@hallebailey)

Na audiciji je zamolila Boga za pomoć

Tijekom samog procesa audicije, Halle je bila jako nervozna i zamolila je Boga za pomoć. Nakon što je ušla u sobu za audiciju, zatvorila je oči, oslobodila se nervoze i započela pjevati “Part Of That World”. Kada je otvorila oči, svi su bili dirnuti njezinim nastupom i neki čak suzama.

Halle je započela svoju karijeru u zabavnoj industriji zajedno sa svojom sestrom Chloe Bailey. Njih dvije su debitirale pod Beyoncéinom izdavačkom kućom. Kasnije su se odlučile krenuti različitim putevima.

U intervjuu za TODAY, Chloe je otkrila da su odrasle u crkvi te da je crkva igrala važnu ulogu u njihovom odrastanju. Glazba, gluma i vjera u Boga su tri najvažnije stvari za Chloe.

Hallein odnos s Bogom je osobna stvar između nje i Boga. Međutim, jasno je da je njena vjera utemeljena na kršćanskim korijenima, no ona, ako postoji (to samo Bog zna), ona treba rasti. Nadamo se da će njezina vjera u Boga ostati snažna i inspirativna.

NAJNOVIJE!