Ubio se pastor i otac 11 djece: Bio optužen za seksualno zlostavljanje maloljetnog člana obitelji

David Baker, pastor iz Tennesseeja i otac 11 djece, ušao je u srijedu u lokalnu bolnicu i smrtno se ustrijelio dan nakon što je optužen za teško seksualno zlostavljanje maloljetnog člana obitelji.

U izjavi policije Columbia koju je citirao FOX 17 u Nashvilleu navodi se da je Baker ušao u kupaonicu regionalne bolnice Maury nedugo nakon što je izašao iz zatvora zbog teškog seksualnog zlostavljanja djeteta mlađeg od 12 godina, i pucao si u prsa.

Regionalna bolnica Maury potvrdila je u odvojenom priopćenju da je bolnica “odmah zatvorena”, kada se pucnjava dogodila oko 12:45.

“Otkriveno je da je odrasli muškarac ušao u hitnu pomoć, nije zatražio liječničku pomoć i otišao je izravno u javni zahod gdje je sam sebi zadao hitac u prsa, ispalivši dvaput oružje. Osoblje hitne pomoći započelo je medicinski tretman koji je spasio život; međutim, podlegao je ozljedama”, rekli su dužnosnici bolnice u svom priopćenju.

Pastor Baker je u utorak zatvoren u zatvor okruga Maury i optužen za jedno seksualno zlostavljanje. Pušten je u srijedu uz jamčevinu od 200.000 dolara, a na sudu se trebao pojaviti 9. listopada.

Aimee Spiers, bivša vjernica pokojnog pastora u Baptističkoj crkvi Lighthouse, koju je također utemeljio Baker, rekla je za FOX 17 da je on bio “vuk u janjećoj koži”.

NAJNOVIJE!