Trumpov zamjenik izgovorio “Isus je kralj” na predizbornom skupu

Vancea je prekinuo glas koji je povikao: "Isus je kralj!" Umjesto da ignorira prekid, ponovio je izgovoreno, odgovarajući: “Tako je. Isus je Kralj.”

Nedavni skup senatora JD Vancea u Wisconsinu vidio je značajan kontrast u odnosu na ponašanje potpredsjednice Kamale Harris prema kršćanskim sudionicima na sličnom događaju samo nekoliko dana prije.

Tijekom njegovog govora, Vancea je prekinuo glas koji je povikao: “Isus je kralj!” Umjesto da ignorira prekid, Vance je ponovio izgovoreno, odgovarajući: “Tako je. Isus je Kralj.”

Interakcija je bila prilično drugačija od nedavnog skupa Kamale Harris, gdje su dva kršćanska studenta naišla na kritike nakon što su uzvikivali “Isus je Gospodin” i “Krist je kralj”.

Vance, pobožni kršćanin kršten 2019., podijelio je svoja razmišljanja o važnosti vjere u svom životu i javnoj sferi, govoreći o rastućoj napetosti između sekularnih i kršćanskih vrijednosti u američkoj politici.

“Kažem ovo kao kršćanin, kao osoba koja je prvi put krštena prije samo nekoliko godina”, rekao je Vance. “Postoji nešto stvarno bizarno s antikršćanskom retorikom i antikršćanskim pristupom javnoj politici Kamale Harris.”

Ovo je uslijedilo nakon incidenta u kojem je Harris rekla dvojici kršćanskih studenata da su “na pogrešnom skupu” i predložio im da prisustvuju manjem događaju niz ulicu, vjerojatno misleći na okupljanje Trumpa.

Jedan od učenika, Luke Polaske, opisao je trenutak, tvrdeći da mu se Harris “zlobno nasmiješio” dok je držao križ u zraku.

Dok je Kamala Harris odbacio povila “Isus je Gospodin” kao neumjesne, Vance je zauzeo sasvim drugačiji pristup, pozdravljajući kršćanski izraz.

“Iskreno govoreći, bez obzira jeste li osoba kršćanske vjere ili ne, Donald Trump i ja ćemo se boriti za vaše pravo da živite svoje vrijednosti, jer to štiti Prvi amandman”, rekao je Vance okupljenima.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!