Trump pozvao sve kršćane da glasuju za njega

Donald Trump pozvao je vjerske konzervativce i sve kršćane da glasuju za njega “samo ovaj put” na Turning Point USA Believers Summitu u West Palm Beachu, Florida, obećavši da ako bude izabran u studenom, kršćani neće morati ponovno glasovati.

Odjeven u svoje prepoznatljivo plavo odijelo i crvenu kravatu, Trump je izjavio svoju kršćansku vjeru i sugerirao da će riješiti pitanja do te mjere da kršćani neće smatrati potrebnim glasati na budućim izborima.

New York Times je izvijestio da je u svom apelu vjerskoj desnici Trump istaknuo svoju ljubav prema kršćanima i zamislio budućnost u kojoj nakon njegove pobjede njihovo glasovanje neće biti potrebno.

“Više nećete morati glasati, lijepi moji kršćani”, rekao je.

Njegovi su komentari potaknuli rasprave na društvenim mrežama, a neki su ih kritičari protumačili kao indikaciju autoritarnog pristupa budućim izborima.

Jedan korisnik X-a je napisao: “On želi biti diktator!” dok je drugi uzvratio: “Nikad više to nećete morati učiniti jer će Trump popraviti ovaj nered.”

Trumpova kampanja izjavila je da su njegove primjedbe imale za cilj ujediniti zemlju i riješiti političku atmosferu podjela.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!