Žena (37) umrla u nesreći na aerodromu dok je snimala fotografije

Ljudi su danas toliko zaokupljeni fotografiranjem svojim pametnim telefonima da ne primjećuju opasnosti.

Žena je nažalost umrla nakon čudne nesreće na aerodromu dok je snimala nekoliko fotografija.

Incident se dogodio na aerodromu Cook u Derbyju, Kansas, SAD, a žena je kasnije identificirana kao 37-godišnja Amanda Gallagher.

Hitne službe pozvane su prije 15 sati u subotu (26. listopada) poslije podne, jer je dispečerska služba okruga Sedwick primila izvješće o nesreći.

Gallagher je ostala kritično ozlijeđena i prevezena je u lokalnu bolnicu, gdje je podlegla ozljedama.

Nakon što su stigli, vlasti su otkrile da je žena zadobila teške ozljede nakon što se vratila na propeler zrakoplova dok je snimala ljude kako ulaze i izlaze.

Foto: Gofundme.com

Istraga o incidentu trenutno je u tijeku, iako su u međuvremenu Amandini voljeni pokrenuli GoFundMe prikupljanje sredstava kako bi pomogli prikupiti novac koji će pomoći njezinoj obitelji u plaćanju troškova pogreba.

Organizatorica stranice, Abbey Charboneau, podijelila je iskrenu poruku o svojoj pokojnoj prijateljici nakon tragične vijesti o njezinoj preranoj smrti.

“Amanda Gallagher bila je ljubazna, pustolovna, kreativna i lijepa iznutra i izvana. Bila je kći, sestra, teta i prijateljica puna ljubavi i jako će nam nedostajati”, napisala je.

Charboneau je nastavila: “26. listopada, Amanda je preminula u vrlo tužnoj nesreći, radeći ono što je voljela, skačući padobranom i fotografirajući! Dok njezina obitelj prolazi kroz ovu tragičnu nesreću, dobro bi im došla vaša pomoć u pokrivanju troškova pogreba. Molim vas, razmislite o tome da im pomognete i držite ih sve u svojim molitvama”, dodala je.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE!