Vještice pokušavaju baciti čini na Trumpa, ali nešto ih sprječava

Vještice već duže vremena pokušavaju baciti čini na Trumpa da ga zaustave u njegovom djelovanju, no kažu da ih neki nevidljivi štit sprječava.

Posljednjih mjeseci pojavili su se potencijalni dokazi koji pokazuju kako takozvane vještice raspravljaju o tome trebaju li baciti čini protiv Trumpa uoči predsjedničkih izbora 2024.

Dok su mnogi poticali čini, kao i dijelili vlastite čarolije protiv Trumpa, nekoliko je spomenutih čarolija samo gubljenje vremena jer je republikanac naizgled nedodirljiv.

Zapravo, jedna “vještica” je to oštro savjetovala, predlažući da umjesto toga svi vježbaju čarolije u korist Kamale Harris.

“Mrzim ovo reći, ali nemojte raditi magiju protiv njega. On ima oblik zaštite koji ga okružuje koji se hrani magijom učinjenom protiv njega. Imat ćeš bolje rezultate ako svoju magiju usmjeriš na pomoć njegovom protivniku ili na zaštitu sebe i drugi. Volio bih da bi uspjelo vezati ga ili napraviti čaroliju zamrzivača, ali ti ćeš mu samo pomoći.”

Drugi su imali teorije o tome zašto čarolije ne utječu na Trumpa.

“Taj duh ima napunjenu pelenu za zaštitu”, napisala je jedna osoba.

Neki su rekli da se čini da određene čarolije jednostavno ne djeluju tako dobro protiv političkih osoba “jer imaju puno energije oko sebe”. Osim toga, jedan je rekao, Trump ima dosta ljudi koji se mole za njega.

“Stoga on ima štit, slabašan naravno, ali štit ipak (pokušavam smisliti način da stvorim čarolije koje to mogu zaobići, ali teško je)”, napisala je “vještica”.

“Vještice s Reddita potvrđuju da Trump ima božansku zaštitu”, napisao je jedan komentator na Redditu.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE!