Užas u Parizu: Mladu Australku koja je došla na odmor silovalo pet muškaraca afričkog podrijetla

Australska državljanka silovana je od strane pet muškaraca afričkog podrijetla tijekom odmora u Parizu. Žena je potražila utočište u restoranu nakon incidenta koji se dogodio u noći sa subote na nedjelju.

U 5 sati ujutro, 25-godišnja žena, koja je bila pod utjecajem alkohola, ušla je u kebab restoran u 18. arondismanu, smještenom na Bulevaru de Clichy. Rekla je osoblju da su je upravo silovala petorica muškaraca.

Više o ovom užasnom događaju možete pogledati u objavi na X-u u nastavku.

Policija je stigla na mjesto događaja i razgovarala sa žrtvom. Prema policijskom izvoru koji je razgovarao s francuskim novinama JDD, žena je izjavila da su je silovala “pet muškaraca afričkog podrijetla”. Žena je bila izuzetno traumatizirana i intoksicirana, a bolničari su je prevezli u bolnicu Bichet.

Prema policijskim izvorima, sudac koji vodi slučaj pozvao je specijaliziranu službu za strane žrtve. Mlada Australka će biti vraćena u svoju zemlju u ponedjeljak. Trenutno, policija nije objavila točne okolnosti napada i nema osumnjičenih u pritvoru. Istražitelji računaju na mrežu nadzornih kamera u tom području kako bi im pružili tragove i potencijalno uhitili osumnjičene.

NAJNOVIJE!