Udovica doživjela tragediju kada je otišla u Tursku kako bi ispunila suprugovu posljednju želju

Cerys Rees iz Walesa doživjela je kolaps vene i ostala je “zarobljena” u turskoj bolnici nakon što je otputovala u Antalyju prosuti pepeo svog pokojnog supruga. Njezina obitelj strahuje da bi mogla umrijeti u inozemstvu i očajnički se bori da je vrati u Veliku Britaniju.

Kako je rekla sestra nesretne žene, “ne može biti gore”.

Trenutačno je izolirana u turskoj bolnici u induciranoj komi i u kritičnom je stanju nakon nekoliko napadaja.

Cerys Rees je otputovala u Antalyju kako bi prosula pepeo svog pokojnog supruga, jer mu je to obećala na samrti.

Prvi napadaj dogodio se 25. lipnja, prije nego što je hitno prebačena u bolnicu, a njezina je obitelj rekla da su “potpuno skamenjeni” i ” uplašeni da bi je mogli izgubiti u Turskoj”. Početkom srpnja obitelj se potrudila vratiti kćer i sestru kući, prenosi WalesOnline.

Cerys je već imala ovakvih problema, a prvi napadaj imala je nakon što je nju i njenog pokojnog supruga udario pijani vozač.

Liječnici nadziru njezino stanje danju i noću jer i dalje ima kontinuirane napadaje.

Njezina je obitelj postavila GoFundMe stranicu kako bi financirala njezinu skrb i povratak u UK. Ženino stanje se nažalost pogoršalo i prijatelji koji su u ponedjeljak odletjeli u Tursku kako bi je posjetili otkrili su da je intubirana i na aparatima za održavanje života.

Njezina sestra Rihanna rekla je da je imala kolaps vena i da je bila pod sedativima kako bi spriječila napad opasan po život.

Žena i obitelj trebaju naše molitve!

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE!