NaslovnicaVijestiU SAD-u pada podrška za istospolne 'brakove'

U SAD-u pada podrška za istospolne ‘brakove’

Nedavna anketa Public Religion Research Instituta pokazala je da je u SAD-u podrška za istospolne “brakove” prošle godine pala za najmanje dva boda, a potpora politici protiv diskriminacije “prava homoseksualaca” pala je za četiri boda. Također, protivljenje tvrtkama koje odbijaju određene usluge iz vjerskih razloga palo je za pet bodova.

Svaki veći medij koji je izvijestio o ovim otkrićima brzo je uvjerio čitatelje da velika većina Amerikanaca još uvijek podržava homoseksualne “brakove” i “prava”. Ipak, ovaj preokret je značajan.

To čak može sugerirati potencijalnu reakciju, pogotovo zato što čak i mladi Amerikanci gube svoj dugin žar.

Studija PRRI-ja također je otkrila da je vjerojatnost da će oni u dobi od 18 do 29 godina sada podržati zakone o nediskriminaciji osam posto manja nego što je bila 2020. LGBTQ pokret, zapamtite, dugo se ponosio svojom visokom podrškom mladih.

Istodobno, Pew Research je izvijestio da sve veća većina registriranih birača u SAD-u potvrđuje da je “spol osobe određen njezinim spolom pri rođenju”. Godine 2017. samo je 53% birača smatralo da je spol određen spolom.

Danas, 65% kaže da jest – nakon godina neprestanog propovijedanja LGBT aktivista i elite da je spol subjektivan i da nema nikakve veze s tijelom osobe.

Kulturni uspon loših ideja nije neizbježan, niti je nepovratan. Često te loše ideje u sebi nose sjeme vlastite destrukcije, što znači da nema izgovora da odustanemo ili prestanemo govoriti istinu, čak i kada se čini da je plima kulturnog mišljenja protiv nas. Plime imaju tendenciju okretanja, a pokreti koji brzo pobjeđuju imaju tendenciju pustiti da im se to obije o glavu, piše Breakpoint.

NAJNOVIJE!