Tvorac serije ‘The Chosen’ je objavio veliku vijest o 4. sezoni koja će se svidjeti fanovima

Dallas Jenkins, tvorac serije The Chosen je objavio veliku vijest koja se tiču 4. sezone popularne televizijske serije. Sve epizode 4. sezone će se prikazati u kinima.

Jenkins je nedavno putem Facebook Livea najavio ovu mogućnost u društvu glumca Jonathan Roumija, koji tumači lik Isusa u seriji. Tijekom tog prijenosa, obojica su otkrila detalje o nadolazećoj sezoni i razgovarali su o budućnosti serije.

The Chosen je jedinstvena serija koja prati Isusovu službu iz perspektive ljudi koji su ga susreli, pružajući poseban pogled na evanđeoske priče. Financirana masovnim financiranjem, serija je postala najveći televizijski projekt takve vrste, privlačeći sve veću pažnju i postižući iznimne uspjehe.

Tijekom live streama, Jenkins je prikazao dvije scene iz 4. sezone, otkrivajući da je završio montažu prvih triju epizoda. Planirano je da nova sezona bude objavljena krajem siječnja ili početkom veljače, a Jenkins razmatra ideju da sve epizode bude prikazane u kinima prije nego što krenu na platforme za streaming, prema informacijama koje prenosi portal Church Leaders.

Nekoliko epizoda The Chosena je već prikazano u kinima

Dosad su producenti The Chosena već prikazali nekoliko epizoda u kinima. Posebno božićno izdanje privuklo je pozornost gledatelja tijekom jeseni 2021. godine. U jesen 2022., objavljene su prve dvije epizode treće sezone pod naslovom “The Chosen Sezona 3: Epizode 1 i 2” putem posebnih projekcija u kinima. Zbog velike potražnje, ove epizode ostale su u kinima do 1. prosinca prije nego što su postale dostupne na besplatnoj streaming platformi.

Važno je napomenuti da su se Jenkins i njegova ekipa suočili s izazovima tijekom produkcije 4. sezone, unatoč štrajku Udruženja filmskih glumaca i Američke federacije televizijskih i radijskih glumaca (SAG-AFTRA).

No, unatoč izazovima, Jenkins je optimističan i vjeruje da će nova sezona donijeti dublje i moćnije iskustvo gledateljima.

Serija The Chosen je ostvarila nevjerojatnu popularnost. Do sada je streamana više od 500 milijuna puta, a broj gledatelja premašio je 108 milijuna od premijere prve sezone.

Gledatelji mogu pratiti seriju besplatno putem aplikacija The Chosen App ili Angel Studios App.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE!