Trump prijeti zatvorom Marku Zuckerbergu ako se nezakonito umiješa u predsjedničku utrku 2024.

U novoj knjizi Donald Trump iznosi mogućnost da će možda morati zatvoriti osnivača Facebooka (sada Meta), Marka Zuckerberga, ako se umiješa u ovogodišnje izbore.

“Pažljivo ga promatramo i ako ovaj put učini bilo što protuzakonito, provest će ostatak života u zatvoru – kao i drugi koji su varali na predsjedničkim izborima 2024.”, napisao je Trump prema prethodnom izvatku koji je dao Politico.

Save America izlazi 3. rujna i moći će se kupiti po cijeni od 99 USD. Knjiga je zbirka fotografija povezanih s Trumpovim razmišljanjima o svjetskim vođama i drugim značajnim trenucima iz njegova prvog mandata. Trumpova supruga Melania također ima knjigu memoara pod naslovom Melania, koja bi trebala biti objavljena 1. listopada.

Trumpova prijetnja Zuckerbergu iznesena je u naslovu ispod slike njega i nekoliko savjetnika. Trump piše da mu je Zuckerberg “rekao da na Facebooku nema nikoga poput Trumpa. Ali u isto vrijeme, i iz bilo kojeg razloga, usmjerio ga je protiv mene.”

Ovog je tjedna Zuckerberg u pismu Kongresu priznao da je Bidenova administracija vršila pritisak na njegove društvene mreže “da cenzuriraju određene sadržaje vezane uz COVID-19”.

NAJNOVIJE!