Trump podijelio video “Bog je stvorio Trumpa” koji ga prikazuje kao obećanog Mesiju – Isusa Krista

Video pod nazivom “Bog je stvorio Trumpa” bivši je predsjednik podijelio na svom Truth Social profilu u petak ujutro.

U videu pripovjedač opisuje Trumpa kao “čovjeka koji brine za stado” i “pastira čovječanstva koji ih nikada neće ostaviti niti napustiti”, kao što je to Isus Krist.

Pripovjedač kaže: “I 14. lipnja 1946. Bog je pogledao dolje na svoj planirani raj i rekao: ‘Trebam skrbnika’, pa nam je Bog dao Trumpa.” Trumpov video uključuje opetovane vjerske reference i citate iz Biblije. Pripovjedač opisuje Trumpa kao onoga koji “slijedi put i ostaje jak u vjeri”.

Nastavlja: “Bog je rekao: ‘Treba mi netko voljan ustati prije zore, popraviti ovu zemlju, raditi cijeli dan, boriti se protiv marksista, večerati, zatim otići u Ovalni ured i ostati iza ponoći na sastanku šefova država.’ Dakle, Bog je stvorio Trumpa.”

Video o bivšem američkom predsjedniku pogledajte u nastavku.

Trump je podijelio video 5. siječnja, istog dana kada je predsjednik Biden rekao publici: “Kampanja Donalda Trumpa je o njemu, ne o Americi, ne o vama.”, piše ChurchLeaders.

“Trump nije Isus!”

Reakcija na video, koji nije izravno povezan s Trumpovom kampanjom, bila je brza. Neki komentatori rekli su da je poruka bogohulna. Drugi su ukazali na pretjerivanja ili neistine; na primjer, u videu se tvrdi da Trump završava “naporan radni tjedan nedjeljom u crkvi.” Nazvavši video “gnusnim”, netko je napisao : “Bog se ne može ismijavati … Donald Trump nije Isus Krist.”

NAJNOVIJE!