Tri vuka napala ženu u zoološkom vrtu, bori se za život

Tri vuka u zoološkom vrtu Thoiry, izvan Pariza, napala su 37-godišnju ženu, koja se sada bori za život, potvrdili su izvori upoznati sa slučajem i lokalni tužioci.

Žena je zadobila ugrize na vratu, nozi i leđima, dok je bila u zoološkom vrtu Thoiry, koji se nalazi oko 40 km zapadno od Pariza, izvijestio je izvor za Agenciju France-Presse.

Žena je navodno izašla sama na trčanje nakon što je noć provela sa svojom obitelji u safari stilu lodgeu u zoološkom vrtu.

Lodgeovi u zoni vukova, prema oglasima zoološkog vrta, obećavaju “tišinu, odmor i isključenje”, nudeći “jedinstveno, vrlo intimno iskustvo s arktičkim vukovima koje možete vidjeti iz dnevnog boravka”.

Žena je “završila u safari zoni, koja je navodno ograničena na automobile. Tamo su je napala tri vuka”, izjavila je tužiteljica Carline Caillibotte. Dodala je da nije jasno “je li napravila grešku ili staza nije jasno označena”.

Vukovi su “odmaknuti, a zatim vraćeni na svoje područje”, rekla je Caillibotte.

Izvor je naveo da je žena morala proći kroz “sigurnosne sisteme, rov i električnu ogradu koja je trebala zadržati životinje”.

Policija istražuje incident, piše Guardian.

Zoološki vrt Thoiry osnovan je 1968. godine od strane Paula de la Panousea, vlasnika lokalnog dvorca koji je u vlasništvu njegove obitelji od 16. stoljeća.

U travnju je regionalnom listu L’Independant rekao da je početno punjenje zoološkog vrta obavio s brodom natovarenim sa 120 životinja dovezenih iz Kenije.

De la Panouse je prodao zoološki vrt grupi investitora 2018. godine.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!