NaslovnicaVijestiTata pretvorio sina u transrodnu osobu zbog Tiktok slave

Tata pretvorio sina u transrodnu osobu zbog Tiktok slave

Na društvenim mrežama se pojavio video u čijem opisu stoji da je tata navodno pretvorio sina u transrodnu osobu zbog TikTok slave.

Na početku videa tata se pohvalio s prvog godinom njegovog sina kao “kćerkice”. Zgroženi korisnici X-a su podijelili ovaj video te se ne prestaju čuditi ovoj roditeljskoj odluci.

“Nikada nisam mislio da ću biti trans roditelj, ali kad je izašla… znao sam da moram evoluirati da budem roditelj kakvog ona treba! Sretan mjesec ponosa”, napisao je otac pod imenom Jonathan Jolly u opisu jednog svog TikTok videa.

Roditelji Anna i Jonathan iz Surreya u Engleskoj inače ima četvero djece, uključujući njihovu kćer Edie, koja se odlučila na tranziciju tijekom karantene globalne pandemije.

Edie je rođena kao Eduardo, ali prema riječima njezine mame Anne, oduvijek su je privlačili stereotipniji ženski predmeti i igračke.

“Otkako se u osnovi znala sama odijevati, htjela je nositi odjeću svoje starije sestre, ili je htjela nositi svečane haljine, što sam ja potpuno prihvatila.”

Roditelji se opravdavaju da ne podržavaju svoje dijete u tranziciji u drugi spol zbog nekakve slave, nego zbog toga što poštuju djetetov izbor.

NAJNOVIJE!