NaslovnicaVijestiStravična nesreća: Cijela obitelj sletjela s mosta u jezero, sahranjeni svi zajedno

Stravična nesreća: Cijela obitelj sletjela s mosta u jezero, sahranjeni svi zajedno

Četveročlana obitelj, koja je poginula u prometnoj nesreći prije pet dana u Turskoj, zajedno je pokopana u okrugu Kozan.

Otac Veysel Aydogmus (37), majka Emine Aydogmus (35) i djeca Batuhan (16) i Mete (13) poginuli su kada je njihov automobil pao s mosta u Adani. Prema informacijama, obitelj je išla na piknik. Nesreća se dogodila kada je 37-godišnjak pokušao pretjeći vozilo ispred, dok je u isto vrijeme to pokušavao učiniti drugi automobil.

Na snimci nadzorne kamere vidi se kako je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, bez ikakvog utjecaja vanjskih čimbenika, skrenuo s ceste, udario prvo u betonsku ogradu, a potom i u željeznu barijeru. Vozilo je zatim sletjelo u jezero Seihan Dam.

Prema turskim medijima, tijela Emine, Veysela i Mete pronađena su u automobilu u vodi četiri sata nakon nesreće. Batuhanovo tijelo pronađeno je kratko vrijeme kasnije izvan automobila, jer je navodno izašao iz vozila, ali se utopio jer nije znao plivati.

UPOZORENJE: Video u nastavku sadrži uznemirujući sadržaj. 

Tijela članova obitelji Aydogmus primili su njihovi rođaci i pokopali ih. Sahrani je, osim članova obitelji i prijatelja, prisustvovao i gradonačelnik Kozana Mustafa Atli.

Istraga o nesreći se nastavlja.

NAJNOVIJE!