Stablo palo na baku i djeda, unuk ih je pronašao zagrljene: Bog ih je uzeo zajedno

Obitelj vjeruje da je to bio "Božji plan" kako bi zajedno napustili ovaj svijet.

Dok je uragan Helena bjesnio, 22-godišnji John Savage otišao je provjeriti svoju baku i djeda, Marshu (74) i Jerryja (78), u njihovoj spavaćoj sobi. Iako su tada bili dobro, samo nekoliko trenutaka kasnije dogodila se tragedija.

Zvuk pucanja velikog stabla probio je tišinu, dok se drvo srušilo na sobu u kojoj su ležali. “Samo se strop i drvo mogli vidjeti”, rekao je John. U panici, otkrio je da su baka i djed zagrljeni u krevetu. Obitelj vjeruje da je to bio “Božji plan” kako bi zajedno napustili ovaj svijet.

Jerry, koji je cijeli život radio kao električar i stolar, pokušao je zaštititi svoju suprugu prebacivši se preko nje kad je čuo kako se drvo ruši.

Nažalost, oboje su poginuli, a njihova smrt dio je stravičnog broja žrtava uragana – preko 160 ljudi stradalo je u jednoj od najsmrtonosnijih oluja u povijesti SAD-a.

Njihova unuka, Katherine Savage (27), opisala je Marshu kao dragu osobu koja je voljela crkvu i pjevanje, dok je Jerry bio čovjek akcije, uvijek spreman pomoći.

Obitelj je organizirala GoFundMe stranicu za pokrivanje pogrebnih troškova, a poruke sućuti na društvenim mrežama odražavaju tugu zbog gubitka para kojeg su svi opisivali kao velikodušne i ljubazne ljude.

Njihova ljubav, kako kažu njihovi bližnji, bila je “vječna”.

NAJNOVIJE!