Šok i nevjerica: Sin nazvao roditelje, iako im je prije 6 mjeseci rečeno da je mrtav

Nevjerojatnu priču ispričao je voditeljima radio postaje ZM na Novom Zelandu jedan muškarac koji se javio u eter. Muškarac po imenu Callum javio se kako bi ispričao što je napravila njegova sestra njihovim roditeljima.

Kako se Callum jedno vrijeme nije čuo s roditeljima jer se nisu baš slagali, a živio je u gradu Wellingtonu, udaljenom oko 430 kilometara od rodnog grada Christchurcha, njegova sestra rekla je roditeljima da im je sin umro.

Kći rekla roditeljima da je Callum ubijen te da je već pokopan

Rekla im je i da na pogreb nisu pozvani zato što roditelji njegove tadašnje djevojke nisu htjeli da oni dođu.

No šest mjeseci nakon što im je kći ispričala tu priču, Callum je nazvao svoje roditelje i ostavio ih u šoku. Kada su ga voditelji pitali zašto se tako dugo nije javio roditeljima, kazao je da je bio u gužvi te da je bio jako zauzet poslom. No, jednog dana mu je sinulo da se dugo nije javio roditeljima pa ih je odlučio nazvati.

– Kada sam ih nazvao, majka me pitala: “Pa ti si živ?” Moja majka bila je u suzama, a otac u nevjerici. Pitao se što se, dovraga, događa – ispričao je Callum, a piše Unilad. Kada su ga voditelji pitali zašto su povjerovali njegovoj sestri, kazao je kako su zvali drugu rodbinu i raspitivali se jesu li čuli što, no budući da nisu dobili nikakve povratne informacije, pomirili su se s viješću da im je sin mrtav.

Više o ovom nesvakidašnjem događaju pogledajte u videu u nastavku.

@fvhzm

Callum wins the award for the greatest sentence ever said on-air in ZM history 😳

♬ original sound – FVHZM

– Ovo je najluđi poziv koji smo ikad imali – rekla je voditeljica, a Callum im je na kraju ispričao i kako roditelji više ne razgovaraju s njegovom sestrom, što nije ni čudno.

NAJNOVIJE!