Snimka skrivene kamere prikazuje liječnika kako radi abortuse u 8. mjesecu trudnoće

Na snimci se vidi kako Boyd bez oklijevanja pristaje pomoći u dogovaranju abortusa u osmom mjesecu trudnoće.

Students for Life Action (SFLAction) objavio je tajno snimljeni video s potpisivanja knjige “We Choose To” dr. Curtisa Boyda i njegove supruge, također aborterke, dr. Glenne Halvorson-Boyd, u Washingtonu.

Na snimci se vidi kako Boyd bez oklijevanja pristaje pomoći u dogovaranju abortusa u osmom mjesecu trudnoće. Predsjednica SFLAction-a, Kristan Hawkins, tvrdi da ovaj video potvrđuje postojanje kasnih pobačaja, unatoč javnim izjavama političara koji to negiraju.

Snimka pokazuje Boyda i njegovu suprugu kao dugogodišnje članove Nacionalne federacije za abortus (NAF) koji promoviraju kemijske tablete za abortus. Tijekom događaja, drugi aktivist SFLAction-a, Zach Sprouse, postavlja pitanja o sigurnosnim standardima.

Boyd, na pitanje o ultrazvuku za otkrivanje ektopične trudnoće, odgovara da on više nije potreban. Na pitanje o RhoGAM injekcijama za Rh-negativne žene kako bi se spriječila neplodnost, Boyd tvrdi da rizik ne postoji, što su stručnjaci opovrgnuli.

Dr. Ingrid Skop iz Charlotte Lozier Instituta kritizirala je opušten pristup industrije prema standardima sigurnosti, ističući rizike za žene, uključujući smrt i komplikacije za buduću djecu. Ona smatra da industrija pobačaja ignorira zdravstvene rizike kako bi omogućila dostupnost abortusa bez liječničkog nadzora.

Statistike pokazuju da većina mladih podržava preglede za ektopičnu trudnoću i testiranje Rh-statusa zbog očuvanja plodnosti. Unatoč tim apelima, SFLAction naglašava da NAF nema odgovarajuće standarde za sigurnost žena, zanemarujući moguće posljedice kemijskih pobačaja.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE!