Sin kastrirao oca u Njemačkoj? Čovjek preminuo nakon 6 mjeseci

Zločin nad odvjetnikom iz njemačkog grada Hernea izazvao je užas u veljači, kada je policija pronašla Martina K. (66) u lokvi krvi u njegovoj kući. Istragom je utvrđeno da mu je netko odrezao spolni organ, a odvjetnik je u ponedjeljak pronađen mrtav.

Priča je počela jedne veljačke noći 2024. godine kada su susjedi primijetili da odvjetnikov jazavčar ne prestaje lajati.

Odlučili su pozvati Hitnu pomoć, a kada je policija oko 2 sata iza ponoći stigla u vilu, čula se kako ozlijeđeni muškarac glasno zapomaže nakon stravičnog napada. Razvalili su vrata i otkrili unakaženog Martina K. kako se previja od bolova u krevetu.

66-godišnjak je pronađen s teškim tjelesnim ozljedama, nakon čega je prebačen u Kliniku za urologiju i stavljen u stanje umjetne kome. Odvjetnik je tada spašen hitnom operacijom. Njegove genitalije, testisi i moguće oružje ubojstva nikada nisu pronađeni!

Trag DNK pronađen na mjestu zločina doveo je istražitelje do osumnjičenika — sina odvjetnika Moritza K. (32) koji dugo nije svraćao u obiteljsku kuću svojih roditelja. Sada se smatra glavnim osumnjičenikom.

Žrtvin sin je dugo živio sa svojom partnericom u potkrovlju stambene zgrade u Dortmundu. Nakon što ga je SEC uhitio, foren

zičari su s psima tragačima pretražili njegov stan u potrazi za odsječenim spolnim organom. Istražitelji odjela za ubojstva proveli su dane osiguravajući dokaze i pretražujući tlo vile tražeći genitalije. Čak su ispumpali i vrtno jezerce, ali bezuspješno.

– Unatoč svim naporima, spolni organ nije pronađen – rekao je viši javni tužitelj Andreas Bachmann.

Morić K. je u pritvoru, dok se istraga nastavlja zbog pokušaja ubojstva i teške tjelesne ozljede.

NAJNOVIJE!