Policija pronašla krvavo tijelo djevojke (22) u napuštenoj crkvi, sumnja se na TikTok izazov

U napuštenoj crkvi u sjevernoj talijanskoj dolini Aosta pronađeno je tijelo 22-godišnje Francuskinje, priopćila je policija. Njezino krvavo tijelo otkriveno je tijekom vikenda, potvrdili su izvori.

“Policija sumnja da je djevojka istraživala navodno ukletu kuću, vjerujući da je naseljena duhovima”, izjavio je glasnogovornik policije u La Salleu.

Prije odlaska iz svog doma u blizini Lyona, žena je podijelila svoje planove s obitelji. Policija razmatra mogućnost da je žrtva pokušala izvesti izazov s TikToka.

Istraga ukazuje na to da bi smrt mogla biti povezana s natjecanjem u lovu na duhove koje se populariziralo putem društvenih medija u Francuskoj, izvijestio je CNN.

Postoje različite teorije o okolnostima smrti, uključujući nagovoreno ubojstvo ili žrtvovanje. Policija aktivno traga za mladićem koji je viđen u društvu žrtve, dok postoje još dva slučaja nestalih osoba na istom području koji bi mogli biti povezani.

Prema svjedočenju jedne osobe, žrtva i njezin pratitelj viđeni su na tom području odjeveni kao vampiri. Svjedok je opisao mladu ženu kao blijedu i mršavu, gotovo kao hodajući leš. Medicinski istražitelji su utvrdili da je žena preminula od uboda nožem i posljedičnog gubitka krvi.

Policija je izvijestila da je žena također bila pogođena s dva hica iz vatrenog oružja nakon smrti. U blizini tijela pronađeni su namirnice iz lokalne trgovine. Dodatno, žena nije imala dokumente ni mobitel kad ju je lokalni stanovnik pronašao.

Lokalno tužiteljstvo istražuje prisutnost bordo kombija koji je zabilježen na nadzornim kamerama u blizini napuštene crkve prošlog tjedna.

NAJNOVIJE!