Podržavatelji Kamale Harris pokrenuli pro-abortivnu kampanju vrijednu 15 milijuna dolara

“Mislim da Kamala Harris razumije ljude kojima služim [jer] neće stati dok se reproduktivna prava [abortus] ne vrate.”

Odbor za političko djelovanje koji podupire predsjedničku kandidaturu potpredsjednice Kamale Harris 2024. pokrenuo je 15 milijuna dolara vrijednu reklamnu kampanju u ključnim državama na bojnom polju koja promiče politički program demokratske kandidatkinje za pobačaj.

Kampanja, koju je u četvrtak pokrenuo American Bridge 21st Century, emitirat će televizijske, radijske i digitalne oglase koji promiču Kamalinu podršku pobačaju i kritiziraju bivšeg predsjednika Donalda Trumpa. Oglasi će se emitirati u tri važne države: Michigan, Pennsylvania i Wisconsin, piše CNA.

“Program American Bridgea da porazi Donalda Trumpa uvijek se odnosio na tri stvari: pobačaj, demokraciju i slobodu”, rekao je u izjavi Bradley Beychok, suosnivač American Bridge 21st Century, rekao je u izjavi.

“Glasači u državama Plavog zida, posebno žene, izbore će donijeti ili uništiti”, nastavio je Beychok.

“Zato American Bridge stavlja njihove istinite priče o Trumpovim prijetnjama reproduktivnim pravima [abortusu] u prvi plan našeg plaćenog medijskog programa i zašto se borimo da birači ovog studenog znaju koliki je ulog.”

Jedna od televizijskih reklama koja se emitira u Michiganu počinje sa štićenicom koja radi kao liječnička pomoćnica i kaže: “Mislim da Kamala Harris razumije ljude kojima služim [jer] neće stati dok se reproduktivna prava [abortus] ne vrate.”

“Točno znamo kakav je Trumpov stav o pobačaju”, nastavlja liječnički pomoćnik. “Kad sam ga čuo kako se hvali kako je preinačio Roe protiv Wadea, to me iznerviralo.”

U oglasu se navodi da bi Trump mogao ograničiti kontrolu rađanja i in vitro oplodnju ili potpisati federalni zakon koji zabranjuje pobačaj. Bivši predsjednik je rekao da ne podržava savezna ograničenja pobačaja ili ograničenja kontrole rađanja ili in vitro oplodnje.

NAJNOVIJE!