Pijana baka zaključala unuke na terasi: Djevojčica pala s 3. kata, brat (4) počeo skakati za njom

Dvogodišnja djevojčica teško je ozlijeđena u Aleu u Francuskoj kada je pala s trećeg kata zgrade nakon što ju je baka zaključala na terasi.

Nesreća se dogodila 1. travnja, a dijete je srećom palo na živicu koja je ublažila pad i trenutno je izvan životne opasnosti, potvrđeno je iz bolnice.

Policija je ubrzo uhitila baku i djeda koji su kobnog dana čuvali troje djece. Kako se navodi, baka je bila u jako pijanom stanju.

Susjedi tvrde da se brat ozlijeđene djevojčice, koja ima samo četiri godine, sam počeo penjati preko ograde, ali da je to vidjela susjeda koja je počela vrištati i zvoniti svima na portafon.

Vrisak je čuo jedan od stanara 3. kata koji je utrčao u bakin i djedov stan i u posljednji trenutak zgrabio dječaka.

Baka, koja je cijelo vrijeme bila u stanu, navodno nije primijetila da je jedno dijete palo s terase, a da je drugo krenulo za njim. Izvor iz istrage navodi da je imala 3 promila alkohola u krvi.

U trenutku nesreće djed je bio vani s trećom unukom koja ima tek godinu dana.

Na ispitivanju djed je rekao da nije primijetio da mu žena pije u stanu. Policija navodi kako je nemoguće da netko ima 3 promila alkohola u krvi, a da nitko ne primijeti da je pio, jer to podrazumijeva veliku količinu alkohola.

Djeca su predana Centru za socijalnu skrb. Nije poznato gdje su roditelji djece.

NAJNOVIJE!