Peteročlana obitelj poginula u zrakoplovnoj nesreći: Letjelicom upravljao 76-godišnji djed
Snimka zaslona (montaža): YouTube (WJCL News)/Facebook

Peteročlana obitelj, uključujući roditelje, njihova dva sina i djeda pilota, poginuli su u zrakoplovnoj nesreći u sjevernom dijelu države New York.

Zrakoplovom, jednomotornim Piper PA-46, upravljao je djed, 76-godišnji Roger Beggs, kada se srušio u ruralno, šumovito područje oko 14 sati u nedjelju poslijepodne, piše Daily Mail.

Beggs je poginuo u nesreći zajedno sa svojom kćerkom Laurom VanEpps (43), njezinim suprugom Ryanom (42) i njihovo dvoje djece, 12-godišnjim Jamesom i njegovim 10-godišnjim bratom Harrisonom.

Mali zrakoplov je poletio iz regionalne zračne luke Alfred S. Nader u Oneonti, a olupina je pronađena u nedjelju kasno navečer u Masonvilleu.

Peteročlana obitelj krenula je na regionalni turnir u bejzbolu na kojem je sudjelovao i stariji dječak James.

“Dok se nosimo s ovim nezamislivim gubitkom, okupimo se kako bismo se prisjetili i proslavili prekrasne živote koji su proživljeni”, napisala je Ryanova obitelj u izjavi objavljenoj na Facebooku.

“Njihova dobrota, smijeh i ljubav zauvijek će biti u našim srcima”, dodali su.

Otac Laure VanEpps, Roger Beggs, sam se dobrovoljno javio da upravlja avionom kako bi gledao svog unuka na regionalnom turniru. Nesreća se dogodila prilikom povratka s turnira. Zrakoplov je trebao stati i napuniti gorivo u Zapadnoj Virginiji kada se srušio.

Guverner Georgije Brian Kemp rekao je na platformi X da on i njegova obitelj mole za obitelji žrtava.

“Dok saznajemo za ovu tragičnu vijest, pridružite se Marty, djevojkama i meni u molitvi za voljene iz obitelji Beggs i VanEpps”, napisao je Kemp. “Izražavamo najdublju sućut svima koji su ih poznavali i voljeli.”

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare