NaslovnicaVijestiOvo su Dankine ubojice: Tijelo još nije pronađeno

Ovo su Dankine ubojice: Tijelo još nije pronađeno

Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50) su osumnjičeni za Dankino ubojstvo.

Policija u Boru uhitila je Srđana Jankovića (50) i Dejana Dragijevića (50) zbog sumnje da su ubili malenu Danku Ilić (2).

Oni su jučer dovezeni u Banjsko polje kako bi pokazali gdje su se riješili tijela. Tijelo djevojke još nije pronađeno.

Tijelo djevojčice još nije pronađeno.

Djevojku je udario automobil, a tijelo je prebačeno u službeno vozilo i bačeno na deponij. Navodno su njezino tijelo prekrili smećem. Sumnja se da je djevojka bila živa, a oni pijani.

“Prema dogovoru, auto je očišćen kiselinom kako bi se uklonila krv. Ipak, jedan pad je ipak uočen i dostavljen na analizu”, kaže izvor za Telegraf.

Monstrum je ubio Danku autom, pa zajedno s kolegom bacio njeno tijelo na deponij

Janković se sumnjiči da je 26. ožujka ove godine službenim vozilom Fiat Panda u Ulici Radomira Putnika udario pješakinju, dvogodišnju Danku, koja je smrtno stradala.

On i kolega Dejan su Dankino tijelo stavili u prtljažnik vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na “Starobanjskom putu” kod Bora, gdje su tijelo bacili uz desnu stranu ceste.

Janković je optužen za počinjenje teškog kaznenog djela protiv sigurnosti javnog prometa, a Dragijević za pomoć počinitelju nakon počinjenog kaznenog djela. Obojici je nakon uhićenja određeno zadržavanje do 48 sati.

Uviđaj kriminalističke policije PU Bor pokazuje da se sve odigralo 26. ožujka oko 13:52, odnosno samo sedam minuta nakon što je djevojčica, prema prijavi majke, nestala.

NAJNOVIJE!