Otac kaže da ima ‘zadnju šansu’ kako bi spriječio bivšu suprugu da “kastrira” njihovog sina

Otac je do sada platio stotine tisuća dolara pravnih troškova u nastojanju da zaštiti svog sina

Otac iz Teksasa koji se godinama bori da spriječi svoju bivšu ženu da promijeni spol njihovog malog sina. Otkrio je da će krajem mjeseca vjerojatno imati posljednju priliku kako bi spasio svoje dijete od kirurške kastracije.

Od 2018. Jeffrey Younger i Anne Georgulas vode pravnu bitku oko pokušaja majke da odgoji njihovog dječaka Jamesa kao “djevojčicu” po imenu “Luna”, uključujući kiruršku i kemijsku transformaciju njegova tijela kako bi odgovaralo ovom nametnutom “rodnom identitetu”.

Younger je stalno naglašavao da mu je Anne nanijela zabunu oko spola njegova sina unatoč njegovim istinskim željama.

Younger, koji je platio stotine tisuća dolara pravnih troškova u nastojanju da zaštiti svog sina, prikuplja novac za pravne troškove, troškove vještaka i druge troškove.

U listopadu 2019., javno negodovanje potaknuto pozornošću konzervativnih medija na slučaj pomoglo je dovesti do presude sutkinje Kim Cooks da se nikakav “prijelaz” ne može nastaviti bez pristanka oba roditelja; međutim, također je nametnula zabranu obojici da javno raspravljaju o slučaju.

Međutim, u kolovozu 2020. sutkinja Mary Brown presudila je da Younger mora platiti za savjetovanje pristrano u korist “prijelaza” i da će Georgulas smjeti poslati Jamesa u školu kao “Luna”.

Godinu dana kasnije, sutkinja Brown je majci dala puno (iako privremeno) skrbništvo nad Jamesom i njegovim bratom blizancem, što nije uključivalo moć kemijske ili kirurške “tranzicije”, ali ju je ovlastila da uskrati informacije od oca o njegovom mentalnom zdravlju.

Majka je odselila sa sinom u radikalno pro-transrodnu Kaliforniju.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!