NaslovnicaVijestiNjemačka policija traži "anđela čuvara", spasio je dijete (1) koje je padalo...

Njemačka policija traži “anđela čuvara”, spasio je dijete (1) koje je padalo sa zgrade

U petak, 12. srpnja, oko 20 sati, prolaznik je u Darmstadtu spasio život jednogodišnjem dječaku koji je pao kroz prozor na trećem katu zgrade.

Prema izvješću policije, dječačić je bio u stanu sa svojom majkom i sedmogodišnjim bratom kada se dogodila nesreća.

“Dijete je iz još nepoznatih razloga palo kroz prozor. Prolaznik je vidio dijete kako pada i uspio ga je uhvatiti. Dječak je zadobio lakše ozljede i u pratnji majke je prevezen u bolnicu”, priopćila je policija.

Nedugo nakon toga dogodio se novi šok! U obiteljskom stanu je oko 20:40 sati izbio požar.

“Prema prvim saznanjima, požar je mogla izazvati zagorjela hrana na štednjaku. U cijeloj strci zbog pada kroz prozor, čini se kako nitko nije razmišljao o hrani na štednjaku. Majka je u tom trenutku već bila u bolnici sa svojim sinčićem”, stoji u policijskom izvješću.

Sedmogodišnji dječak ostao je sam u stanu kada je izbio požar. Spasioci su na vrijeme stigli i dječak nije ozlijeđen. Zbog požara, obiteljski stan više nije pogodan za stanovanje pa je građevinska udruga organizirala zamjenski smještaj za majku i dvojicu dječaka, izvijestila je policija južnog Hessena.

Istražitelji sada tragaju za “anđelom čuvarom”, odnosno muškarcem koji je uhvatio dječačića. On je važan svjedok jer žele razjasniti kako je dijete moglo odjednom pasti kroz prozor, piše Fenix Magazin.

Na upit njemačkog RTL-a, policija je odgovorila da bi se moglo raditi o obiteljskom poznaniku, no to se još provjerava. Policija moli muškarca da se javi u I. policijsku postaju na telefon 06151-96941110.

NAJNOVIJE!