Muškarac usmrtio sina (1) svoje djevojke jer nije znao hodati

28-godišnji muškarac iz Las Vegasa optužen je za ubojstvo jednogodišnjeg sina svoje djevojke nakon što je dijete prošlog mjeseca odvedeno u bolnicu zbog problema s disanjem, kažu vlasti.

Zapisnici zatvorenika u pritvorskom centru okruga Clark koje je pregledao PEOPLE pokazuju da se Christian Moniz Rabino (28) optužen za ubojstvo prvog stupnja i dvije točke optužnice za zanemarivanje i zlostavljanje djeteta.

Nije odmah jasno je li se izjasnio o krivnji ili je angažirao odvjetnika.

Podaci pokazuju da je Rabino priveden 25. lipnja, gotovo mjesec dana nakon što je beba Kai Tesoro (1) odvedena u bolnicu, javlja lokalni Fox 5 u Las Vegasu.

Rabino je navodno rekao policiji u bolnici da je nazvao 911 jer je Kai “imao problema s disanjem i naposljetku nije disao”, prema policijskom izvješću do kojeg je došao taj list.

U bolnici su liječnici otkrili da Kai ima “modrice na glavi” i “prijelom desne noge”.

Jedan liječnik je rekao policiji da je navodno zlostavljanje “bio jedan od najgorih slučajeva koje je vidio” kao medicinski stručnjak.

Rođakinja je policiji rekla da je svjedočila kako je Rabino bio frustriran jednogodišnjim djetetom jer je plakalo i nije moglo samo hodati, prema policijskom izvješću.

Rođakinja je navodno rekla policajcima da je svjedočila kako je Rabino navodno tresao Kaia kada je postao iziritiran bebinim plačem, te da ga je “spustio nogama na tlo” kako bi ga pokušao natjerati da hoda.

Obitelj Kainog oca oplakuje gubitak jednogodišnjaka i pokrenula je GoFundMe akciju prikupljanja sredstava za pomoć u plaćanju djetetovih pogrebnih usluga.

NAJNOVIJE!