NaslovnicaVijestiSvijetMia (28) ubila roditelje nakon svađe, zamjerali su joj što je bila...

Mia (28) ubila roditelje nakon svađe, zamjerali su joj što je bila transrodna

Mia Bailey (28) uhićena je u srijedu ujutro u St. Georgeu zbog sumnje da je ubila svoje roditelje jer su joj zamjerali što je postala transrodna osoba.

Optužena je za hladnokrvno ubojstvo majke Gail Bailey (69) i oca Josepha Baileya (70), kao i za pokušaj ubojstva vlastitog brata. Na sudu je ispričala da je u obiteljsku kuću došla s namjerom da ih ubije te da bi to “učinila opet”.

“Učinila bih to opet. Mrzim ih”, rekla je Bailey u jezivoj ispovijesti policajcima nakon što je uhićena nakon opsežne potjere.

Dok je bila u pritvoru, Bailey, koja je nedavno promijenila zakonski spol i ime, navodno je priznala da je otišla u kuću svojih roditelja s namjerom da ih ubije, ali i brata.

“Mia otvoreno opisuje svoju mržnju prema bratu”, dodaje se u dokumentima.

Bailey je također navodno pucala na svog brata kroz zaključana vrata, no on je uspio pobjeći i nazvati hitnu iz susjedove kuće.

Također je rekla vlastima da je imala “napete odnose” s drugim rođacima, od kojih su neki rekli istražiteljima da je se “boje”, izvijestile su lokalne novine.

Trenutno je suočena s trima točkama optužnice za teško ubojstvo; kaznena djela prvog stupnja, jedna točka teške provale, kaznena djela prvog stupnja; i sedam točaka kaznenog djela pucanja iz vatrenog oružja.

Mještani su upozoreni da je se čuvaju jer se smatra naoružanom i opasnom.

Susjedi su rekli da je bilo napetosti između Bailey i njezinih roditelja zbog njezine transrodne tranzicije.

NAJNOVIJE!