Mala Maria (8) polugola i krvava bačena u grmlje, sinoć pronađena mrtva

Mala Maria koja je sinoć proglašena mrtva u grmlju u blizini sela Jajia kod Botošana, najvjerojatnije je silovana, a zatim ubijena.

Sumnja se da je djevojčicu, koja je nestala sinoć oko 20 sati na putu do kuće svoje rodbine i više se nije vratila, ubio njen ujak.

Tijelo djevojčice pronađeno je u grmlju u noći između petka i subote, polugolo i krvavo, a navodno je ujak silovao i ubio dijete. Potraga za njim je u tijeku.

Prema pisanju rumunjskih medija, Maria je sinoć oko 20 sati otišla od kuće prema ujaku, ali tamo navodno nikada nije stigla, a potom se nije ni vratila kući. Zabrinuti roditelji pozvali su policiju.

Uslijedila je opsežna potraga u kojoj su sudjelovali brojni policajci, vatrogasci i građani, a potrajala je do duboko u noć. Nažalost, dijete je na kraju pronađeno mrtvo u grmlju.

Policija sada traga za osumnjičenikom za ubojstvo i silovanje djeteta. Raspoređuju se u radijusu od 40-ak kilometara od mjesta zločina i zaustavljaju vozače te im pokazuju njegovu fotografiju.

Bože, molimo Te da utješih slomljene roditelje te pomogneš policiji da što prije pronađu osumnjičenog i privedu ga pravdi. 

16 KOMENTARI

16 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Jagoda
4 mjeseci prije

Boze dragi sta se desava sa ovim narodom. Sama ubistva. Jako zalosno I strasno

Jelli
4 mjeseci prije

Nije mi jasno zasto je Ujak osumljicen kada je taj dan i krenula kod Ujaka i nije stigla uopste tamo?

Muska
4 mjeseci prije
Odgovori  Jelli

Zato sto ujak pobjegao nema ga zato sumnjaju

Vanesa
4 mjeseci prije

Bolesnik maloumnik ma ko bio moze tako nesto da uradi😪

Damir
4 mjeseci prije

Ujak bi trebao biti djetetu kao drugi otac,kud je to sve otišlo?Nemam više riječi na sve to osim podrške roditeljima i puno snage im želim.Djevojčici pokoj duše da je svevišnji prigrli k sebi .

Enes
4 mjeseci prije

Kakvo je ovo vrijeme 8 godisnja djevojcica,kako moze spodoba da ga sesuolno privuce 8godisnjakina ,jos joj ujak,za njega treba lomaca, ovo smece treba neko ocistiri sa ulica, skola sela

Anica
4 mjeseci prije
Odgovori  Enes

Slazem se LOMAČA

NAJNOVIJE!