Majka (32) ustrijelila svoje troje djece od 1, 2 i 4 godine, pa se odlučila ubiti

"Ova bol je nešto kroz što bismo željeli da nitko nikada ne mora proći.”

Smrt majke iz West Havena i njezino troje male djece pronađena u automobilu ranije ovog tjedna u West Havenu rezultat je ubojstva-samoubojstva, rekli su istražitelji u petak.

“Dokazi pokazuju da je Maribel Ibarra ustrijelila svoje troje djece u stražnjem prtljažniku svog vozila prije nego što je uperila pištolj u sebe”, objavio je na konferenciji za novinare šerif okruga Weber, poručnik Terance Lavely.

Tijela Ibarre (32) i njezino troje djece – dva dječaka i djevojčice u dobi od 4, 2 i 1 godine – otkrivena su u utorak navečer. Ali Lavely kaže da detektivi vjeruju da se pucnjava dogodila između nedjelje navečer i ponedjeljka ujutro.

Dispečeri hitne službe primili su poziv u utorak u 21:47 od nekoga tko je rekao da su pronašli četiri člana svoje obitelji mrtva u kući na adresi 1747 S. Prevedel Drive u West Havenu.

Iako policija ne traži dodatne osobe u onome što je Lavely opisao kao “tragični incident”, istraga se nastavlja – u nadi da će otkriti zašto se to dogodilo. Lavely je u petak priznao da je to pitanje na koje detektivi možda nikada neće dobiti odgovor.

“Vjerujemo da će nas Bog održati jakim”

Na konferenciji za novinare u petak, članovi Ibarrine obitelji dali su pisanu izjavu, na španjolskom, novinarima govoreći o “dubokoj tuzi” koju imaju u svojim srcima.

“Prolazimo kroz izuzetno teško vrijeme, s boli u srcu koja se ne može objasniti riječima zbog neprocjenjivog gubitka koji smo pretrpjeli, jer oni su bili svjetlo naših života”, stoji u priopćenju obitelji.

“Kao obitelj, nažalost nismo znali ništa o njezinom mentalnom zdravlju. Uvijek smo je doživljavali kao majku punu ljubavi, što nas čini tako šokiranima. Ne znamo točne razloge zbog kojih se dogodila ova tragedija i duboko žalimo zbog toga. Ova bol je nešto kroz što bismo željeli da nitko nikada ne mora proći.”

Pozivaju druge koji prolaze kroz “teška vremena” da potraže pomoć i “nikad ne skrivaju svoju bol”.

“Vjerujemo da će nas Bog i izljev ljubavi iz zajednice održati jakima i voditi nas na put na kojem ćemo jednog dana pronaći mir. Zahvalni smo na podršci i molitvama cijele zajednice”, rekla je obitelj.

Šerifov ured odbio je objaviti imena troje ubijene djece.

NAJNOVIJE!