Kćer (14) upucala majku pa onda pokušala i očuha: Ovako ga je namamila u kuću

"Kada si kod kuće, dragi?", glasila je poruka koju je tinejdžerica poslala očuhu.

Kobnog 19. ožujka 2024. godine dogodilo se okrutno ubojstvo kada je Carly Gregg iz Mississippija, tada 14-godišnja djevojčica, ubila svoju majku, Ashley Smiley (40), koja je saznala da se njezina kći drogira.

Caryina majka, nastavnica matematike, ušla je u kćerinu sobu i tražila drogu, zbog čega ju je kći upucala tri puta iz pištolja.

Pucnjevi i posljednji očajnički krik majke zabilježeni su na snimci nadzorne kamere.

Na videozapisima je također zabilježeno da je djevojčica, nakon što je upucala majku, otišla u kuhinju i poslala SMS poruku svom očuhu, ali s majčinog telefona, predstavljajući se kao ona.

“Kada si kod kuće, dragi?”, glasila je poruka koju je tinejdžerica poslala očuhu.

Također, poslala je poruku i majčinoj prijateljici, rekavši da je imala “hitan slučaj”.

“Jeste li ikada vidjeli mrtvu osobu?”, upitala je Carly majčinu prijateljicu i odvela je do tijela svoje majke, a zatim joj rekla da je “njen očuh sljedeći”.

U sljedećem trenutku, Carly puca na očuha Heatha Smileyja, no, srećom, napad je bio neuspješan.

Izgledala je kao da je “vidjela demona”

“Nisam ni otvorio kuhinjska vrata, možda tri ili četiri centimetra, i odmah je pucala. Pištolj je bljesnuo ispred mog lica. Pucala je još dva puta, ali sam joj pištolj uspio oteti”, rekao je Heath.

Na snimci se zatim vidi kako djevojčica bježi iz kuće nakon napada na očuha, piše People.

“Ubila je svoju majku, pokušala je i mene upucati”, rekao je Heath drhtavim i uznemirenim glasom kada je prijavio slučaj policiji nakon što je Carly pobjegla.

“Nikada nisam vidio nekoga takvog, ni na filmovima. Kao da me nije prepoznala, nije bila svoja”, rekao je očuh i dodao da nije prepoznao onu “slatku djevojčicu”, već je izgledala kao da je “vidjela demona”.

Psihijatar koji je bio prisutan na suđenju potvrdio je da je Carly bila u “psihičkom vanrednom stanju”. Također je rečeno da je djevojčica ranije patila od promjena raspoloženja, slušala glasove i imala disocijativni poremećaj.

Međutim, tužiteljstvo je odbacilo ove tvrdnje, istaknuvši da je Karli znala razliku između “ispravnog i pogrešnog”.

NAJNOVIJE!