NaslovnicaVijestiKatolkinja rekla bivšem voditelju CNN-a da je njegov homoseksualni 'brak' 'grijeh

Katolkinja rekla bivšem voditelju CNN-a da je njegov homoseksualni ‘brak’ ‘grijeh

Konzervativna komentatorica i katolkinja Candace Owens rekla je bivšem voditelju CNN-a Donu Lemonu u nedavnom intervjuu da njegov homoseksualni brak nije stvaran i da je grijeh.

Lemon je odgovorio da je to samo mišljenje, na što je Owens rekla: “Biblija nije mišljenje.”

Mnogi korisnici X-a podržali su voditeljičino biblijsko stajalište o homoseksualnom braku, uključujući glumca Kevina Sorboa koji je odgovorio: “Ona je u pravu.” Drugi su komentirali da su homoseksualne veze grijeh prema Bibliji.

U Novom zavjetu sveti apostol Pavao razjašnjava grešnost homoseksualnosti u Rimljanima 1,22-27, naglašavajući da su homoseksualni činovi protiv prirodnog zakona i suprotni Božjoj volji.

Katolička crkva, kojoj se Owens nedavno pridružila, potvrđuje da su homoseksualni činovi intrinzično poremećeni i protivni prirodnom zakonu te da je homoseksualna sklonost objektivno poremećena.

Gdje u Bibliji piše da je homoseksualnost grijeh?

Tijekom svoje emisije, Owens je prikazala dijelove intervjua s Lemonom, sugerirajući da ju je pokušao navesti da ga nazove pogrdnim imenima.

Lemon je pitao misli li da je u redu ljude nazivati pogrdnim imenima, na što je Owens odgovorila da ne ide okolo vrijeđajući ljude.

Lemon, koji se “udao” za drugog muškarca u travnju 2024. godine, tijekom karijere zauzimao je radikalno ljevičarske stavove, uključujući poziv na medicinski apartheid tijekom izbijanja COVID-a.

Bivši voditelj CNN-a dobio je otkaz nakon niza pritužbi kolega, uključujući prijetnje i nepoštivanje kolega, što je CNN istražio i pronašao dokaze protiv njega.

NAJNOVIJE!