Kamala Harris je napravila čudan biblijski gaf

"Ovo je razlog zašto ona nikad ne odstupa od scenarija"

Potpredsjednica Kamala Harris nedavno se našla pod lupom nakon što je biblijska referenca pošla po zlu tijekom govora u Ekonomskom klubu u Pittsburghu.

Dok je raspravljala o ravnoteži između strpljenja i nestrpljenja, Harris je aludirala na ono što je nazvala Knjigom “Eklezijasta”, naizgled misleći na starozavjetnu knjigu Propovjednik.

Harris se našalila: “To nije u Ecclesiasticsu”, nakon čega je uslijedio smijeh, priznajući da je nakratko skrenula s teksta.

Međutim, pogrešan korak je brzo otkriven na društvenim mrežama, gdje su korisnici ismijali zabunu.

Komentari na platformi X kretali su se od: “Ovo je razlog zašto ona nikad ne odstupa od scenarija” do “Koju Bibliju čita?”

Neki su istaknuli paralelu sa sličnim gafom vezanim uz Bibliju koji je napravio bivši predsjednik Donald Trump 2016. godine.

Dok je govorio na Sveučilištu Liberty, Trump je spomenuo “Dva Korinćana” umjesto Drugu Korinćanima, pogrešku koja je u to vrijeme privukla široku pozornost i medijsku pokrivenost.

Prema The Washington Timesu, konzervativni komentator Todd Starnes primijetio je da Kamalina pogreška, kao što je predsjednik Joe Biden 2020. spominjao “hiromanta” umjesto psalmista, možda neće privući istu razinu medijske kritike.

Starnes je tvrdio da je Bidenova pogreška, koja se dogodila tijekom njegova obraćanja povodom Dana zahvalnosti, dobila malo pozornosti, ističući ono što on doživljava kao dvostruke standarde u medijskom tretmanu konzervativnih naspram liberalnih političara.

NAJNOVIJE!