“Uskoro ću umrijeti”: Influencerica čeka udar uragana i uživo prenosi svoje posljednje trenutke

Svi imaju samo jedno pitanje - zašto nije otišla dok je mogla? S prirodom se ne treba šaliti!

Influencerica Caroline Calloway postala je poznata kada je snimala svoje vrijeme na Sveučilištu Cambridge.

Trenutno živi na Floridi , a svoju popularnost na društvenim mrežama iskoristila je kako bi poručila svojim pratiteljima da neće evakuirati svoj dom , unatoč tome što se njezinoj zemlji približava razorni uragan Milton.

– Dakle, ako ste pratili uragan Milton , ja ću umrijeti! – rekla je u svom sada izbrisanom Instagram storyju, prenosi Daily Mail.

Inače, u kraju u kojem živi obavezna je evakuacija, što ona, kako stvari stoje, očito ne planira.

– Trebao bi sletjeti u područje Sarasota-Bradenton. Ja sam u Sarasoti, živim na vodi, to je zona A, obavezna evakuacija – napomenula je kontroverzna mlada žena.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Caroline Calloway (@carolinecalloway)

Objasnila je zašto ne odlazi

Nastavila je objašnjavati zašto ne odlazi, a razlozi su da nema položen vozački ispit, da je nemoguće putovati avionom jer je zračna luka zatvorena te da joj je prijašnja evakuacija tijekom uragana Ian bila traumatična. Prethodno je napustila svoj dom kako bi otputovala kući svoje majke tijekom posljednjeg uragana.

“Cijela joj je ulica bila poplavljena, a američka nas je vojska evakuirala nakon tri dana bez struje i vode – rekla je influencerica.

Prošlo iskustvo također je bilo loše, zbog čega ne želi učiniti isto.

– Bilo je jako traumatično i zato se ne želim evakuirati kod majke, jer zadnji put kad sam to učinila bilo je najgore u životu – rekla je.

U vrijeme objave, Calloway je otkrila da je još uvijek bila u svom domu pored svoje mačke, te da je napunila kadu rezervnom vodom u slučaju da nestane struje.

– Imamo hrane, ali pomalo je zastrašujuće i… da, obavještavat ću vas – zaključila je, prije nego što je svojim pratiteljima pokazala video na kojem gradonačelnica Tampa Baya Jane Castor kaže da će svatko tko se ne evakuira umrijeti.

Zatim se oglasila na društvenoj mreži X i rekla da nije izlazila iz kuće tijekom uragana.

– Neću se evakuirati zbog uragana. Živim u Sarasoti, na plaži, u zoni evakuacije A. Za još dobrih savjeta, kupite moju drugu knjigu! Izaći će ako preživim! To je knjiga savjeta, izjavila je, a mnogi su ustvrdili da je iskoristila priliku za promociju svoje knjige.

Drugi su komentatori, pomalo ironično, pozvali Calloway da se evakuira zbog svoje mačke, ako ne i zbog sebe.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE!