Horor u Americi: Žena pozvala policiju u pomoć, a policajac došao i pucao joj u lice

Američke vlasti objavile su snimku na kojoj se vidi kako policajac iz države Illinois puca u lice crnkinji i ubija je nakon što je pozvala policiju iz straha da joj je u kući provalnik.

Sonyu Massey (36) ubio je početkom mjeseca policajac Sean Grayson u njezinoj kući u Springfieldu, glavnom gradu države Illinois.

Nazvala je policiju jer je mislila da joj netko pokušava provaliti u kuću, a Grayson i njegov kolega su upućeni na mjesto događaja.

Tijekom razgovora, Grayson je primijetio lonac s kipućom vodom na štednjaku i uputio Sonyu da ga skloni kako ne bi izbio požar, istovremeno se udaljavajući od žene.

Kada ga je upitala zašto se pomjera, policajac joj je kroz smijeh objasnio da ne želi da se opeče, a ona je odgovorila da će ga “ukoriti u ime Isusovo”.

Grayson je tada izvukao pištolj i počeo prilaziti ženi koja se skrivala iza pulta s podignutim rukama, govoreći “Oprostite, oprostite.”

Policajac je opalio tri puta, pogodivši je ispod oka, s izgovorom da se bojao da će mu baciti vrelu vodu u lice.

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: U nastavku možete pogledati kako je izgledao ovaj strašan događaj.

Policajac Grayson je uhićen i optužen za tri točke ubojstva prvog stupnja i zadržan je bez jamčevine do suđenja.

Predsjednik Joe Biden oglasio se priopćenjem u kojem je Sonyu nazvao “voljenom majkom, prijateljicom, kćeri i mladom crnkinjom” koja bi “danas trebala biti živa” te istaknuo da njezina obitelj treba pravdu.

NAJNOVIJE!