Gotovo 14.000 američke djece bilo je podvrgnuto nekoj vrsti intervencije promjene spola

Gotovo 6000 djece podvrgnuto je transrodnim operacijama, dok je 8579 dobilo hormone i blokatore puberteta.

Više od 200 bolnica i zdravstvenih ustanova pruža nepovratne transrodne postupke za djecu, razotkrivajući ljevičarske tvrdnje da se tretmani ne provode na maloljetnicima.

Medicinska neprofitna organizacija Do No Harm pokrenula je 8. listopada bazu podataka o 225 bolnica koje djeci pružaju operacije promjene spola, blokatore puberteta i/ili hormonske terapije.

Do No Harm je spojio poznate prijelazne kodove vezane uz spol s postupcima i kodovima recepata vezanim uz spol kako bi sakupio bazu podataka.

“Baza podataka daje uvjerljiv dokaz da se ove intervencije događaju na djeci diljem zemlje, kako hormonske intervencije tako i operacije”, rekla je Beth Serio, voditeljica vanjskih odnosa u Do No Harm i registrirana medicinska sestra.

“Koristili smo podatke iz baza podataka o potraživanjima osiguranja kako bismo pokazali da su ti postupci rađeni na djeci.”

Gotovo 14.000 američke djece bilo je podvrgnuto nekoj vrsti intervencije promjene spola između 2019. i 2023., prema analizi tisuća osiguravajućih zahtjeva u bolnicama i pedijatrijskim ustanovama u Sjedinjenim Državama koju je provela organizacija Do No Harm.

“Uobičajena je laž u trans industriji u Americi da su ti postupci jako reverzibilni, da nema dugoročnih učinaka”, rekao je Serio za The Daily Signal.

“Znamo da to jednostavno nije slučaj, posebno za djecu koja uzimaju hormone dulje vrijeme. Neki od njih mogu imati sterilizirajući učinak na djecu, osobito ako se uzimaju dulje vrijeme.”

Gotovo 6000 djece podvrgnuto je transrodnim operacijama, dok je 8579 dobilo hormone i blokatore puberteta.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!