Goli muškarci stajali na ulici u Torontu dok su pored njih prolazila djeca

U Torontu su tijekom Povorke ponosa goli muškarci nonšalantno stajali na ulici dok su pored njih prolazila djeca.

LGBT Pride svečanosti diljem SAD-a i Kanade tijekom vikenda prikazivale su neobuzdanu golotinju, uključujući Povorku ponosa u Seattleu u kojoj su se muškarci na biciklima vozili goli pred djecom (video se može pogledati ovdje; upozoravamo na potpunu golotinju).

Povorka ponosa u Seattleu, koja je na svojoj web stranici objavila: “Povorka je sveobuhvatna – tako da se svi uzrasti okupljaju duž rute kako bi gledali svečanosti”, također je uključila izviđače koji su marširali na događaju, piše Daily Wire.

Gradonačelnik Seattlea Bruce Harrell tweetao je: “Bilo je sjajno osjetiti ljubav, energiju i sunce na današnjoj #Pride paradi sa zaposlenicima @CityofSeattle! Naša raznolikost nas čini jačima, zbog čega moramo poslati jasnu poruku našoj LGBTQIA+ zajednici danas i svaki dan: vidimo vas, podržavamo vas i pripadate ovdje.”

Producent Dennis Michael Lynch odbrusio je: “Ako se namjeravate slikati, hodati goli uokolo i igrati u javnoj fontani, sumnjam u vašu razinu razuma. Ali kada to radite pred djecom, bez pauze, mislim da bi vas trebali staviti na listu za praćenje.”

Muškarci pred djecom
Foto: Twitter

Goli muškarci su stajali na ulici

U Torontu su goli muškarci nonšalantno stajali na ulici dok su kraj njih prolazila djeca.

Svečanost Povorke ponosa u Torontu, koju je djelomično sponzorirao Bud Light, također je ponudila prisutnima priliku da glasaju o tome treba li djecu u vrtiću podučavati o seksualnom odgoju:

“Bud Light Canada ponosan je partner Pridea Toronto posljednjih 10 godina. Ove godine obilježavamo ovu prekretnicu s Prideom u Torontu tako što ćemo ih prikazati na našem dizajnu limenki, a nastavljamo i dalje kao službeni sponzor festivala piva”, navodi Bud Light na svojoj web stranici, dodajući, “U 2023., Bud Light Canada također osigurava ukupno 100.000 dolara raznim organizacijama koje podržavaju LGBTQIA2S+ zajednicu diljem Kanade.”

Bud Light se bori s noćnom morom odnosa s javnošću potaknutom ugovorom o podršci s Dylan Mulvaney, blistavom trans influencericom koja tvrdi da je žena, što je uzrokovalo znatno nižu prodaje piva.

“Ovog sam mjeseca proslavila svoj 365. dan ženstvenosti, a Bud Light mi je poslao vjerojatno najbolji dar ikad, limenku s mojim likom”, rekla je Mulvaney.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE!