Djevojčica pala sa sedmog kata hotela u poznatom ljetovalištu dok su joj roditelji spavali u sobi

Claude Fillon, 11-godišnja djevojčica koja je umrla pri padu sa sedmog kata hotela na Mallorci tijekom obiteljskog odmora, bila je ” lijepo i živahno dijete ” i trenirala je atletiku.

Njezin klub Co Wicklow u Irskoj odao joj je počast i za djevojčicu imaju samo pohvale.

Djevojčica je preminula nakon što je u ponedjeljak oko 6:30 ujutro pala 20 metara s španjolskog all-inclusive hotela s tri zvjezdice u Puerto de Alcudiji. Bolničari su je pokušali oživjeti, ali je na mjestu događaja proglašena mrtvom.

Mediji su objavili da su Claudijini roditelji spavali kada je ona izašla na terasu i pala, a policija sada istražuje sve okolnosti.

Djevojčica je bila članica Atletskog kluba Parnell u Rathdrumu, Co Wicklow, a oni su u objavi na Facebooku rekli da im je “srce slomljeno što dijele tako poražavajuću vijest” zbog smrti 11-godišnje djevojčice.

“Claude je tragično preminula u nesreći tijekom praznika. Bila je lijepo, živahno dijete i velika sportašica koja je briljirala u mnogim sportovima, ne samo u atletici”, stoji u priopćenju.

“Njena obitelj Valerie, Liam, Will i David i šira obitelj su u našim srcima, mislima i molitvama u ovom teškom trenutku. U znak poštovanja i kako bismo cijelo vrijeme žalili za gubitkom Claudea, do daljnjega neće biti treninga”, priopćio je klub.

Podsjetimo, djevojka je pala s terase direktno na nadstrešnicu restorana u prizemlju. Odmah nakon pada u hotel su stigli spasioci koji su je pokušali oživjeti, no brzo je proglašena mrtvom.

Kako prenosi britanski Mirror, roditelji imaju još dvoje djece, no nije poznato jesu li bili s njima u hotelskoj sobi u trenutku nesreće.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE!