Djevojčica (2) izgubila život nakon što ju je napao mamin dečko

"Naša prekrasna mala djevojčica zauvijek će ostati u našim srcima.", rekao je otac djevojčice.

Mala Ali Jayden Doyle, dvogodišnja djevojčica iz Ujedinjenog Kraljevstva, izgubila je život nakon stravičnog napada koji se dogodio 6. kolovoza 2021. godine.

Nasilje je počinio Darin John Armstrong, dečko njezine majke Jade Dempsey. Armstrong je, nakon što je izgubio kontrolu, bacio dijete na kamin u obiteljskoj kući, što je dovelo do smrtonosnih ozljeda glave.

Na kratkom videozapisu snimljenom neposredno prije napada vidi se Ali s dudom u ustima kako mirno gleda u daljinu. Ubrzo nakon toga, Armstrong je počinio nasilje koje je rezultiralo njezinom smrću.

Britanski mediji prenose da je Armstrong zbog ovog zločina osuđen na doživotnu kaznu zatvora, s minimalnim rokom od 20 godina prije nego što bude mogao zatražiti uvjetni otpust.

Aliina majka, Jade Dempsey (28), priznala je krivicu za zanemarivanje djeteta jer je malenu Ali i njezinog mlađeg brata ostavila s Armstrongom, osuđenim nasilnikom, čime je prekršila plan zaštite djece kojeg su postavile socijalne službe.

Armstrong je u početku pokušao svaliti krivicu na Aliinog mlađeg brata, tvrdeći da je on bacio igračku zbog čega je Ali pala i udarila glavom o kamin. Kasnije je promijenio priču, izjavivši da se “ne sjeća” što se dogodilo jer je bio pod utjecajem droga.

Priznanjem krivice u svibnju ove godine, Armstrong je primio kaznu doživotnog zatvora. Sudac, gospodin Justice McAlinden, tijekom izricanja presude naglasio je da Armstrong nije pokazao ni trunku kajanja.

“Snaga potrebna da se nanesu takve ozljede dvogodišnjem djetetu u potpunosti je u skladu s namjerom da se dijete ubije”, izjavio je sudac.

Ispred suda, djevojčičin otac, Dylan Doyle, podijelio je bol svoje obitelji, rekavši da je “proces bio dug i iznimno emotivan.”

Dodao je: “Naša prekrasna mala djevojčica zauvijek će ostati u našim srcima. Nikada nećemo moći prihvatiti da je tako divno mlado dijete moglo biti okrutno oduzeto od nas, dok je bila pod navodnom zaštitom socijalnih službi koje su trebale štititi moju kćer.”

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE!