NaslovnicaVijestiDječak (8) je upao u rijeku i preminuo u očevim rukama

Dječak (8) je upao u rijeku i preminuo u očevim rukama

Joshua Hillstead (8) koji je upao u rijeku Arrow u Alcesteru Engleskoj izvučen je živ iz vode, ali je nažalost preminuo u očevim rukama.

Također, tijelo 16-godišnjeg tinejdžera pronađeno je u rezervoaru na Lodge Farmu nakon što je dan ranije prijavljen njegov nestanak.

Dva dječaka umrla su u razmaku od 24 sata nakon što su upali u nevolje u odvojenim incidentima u Midlandsu.

Incident je prijavljen u ponedjeljak oko 21:30 sati, nakon čega su na teren izašle ekipe Hitne pomoći. Dječaka su živog izvukli iz vode, pokušali su ga reanimirati na obali, ali je kasnije prevezen u bolnicu u Birminghamu. Nažalost, dječak je ubrzo preminuo.

U odvojenom incidentu, u Dudleyu, West Midlands, tijelo 16-godišnjeg dječaka još nije identificirano.

“Gubitak djeteta je poražavajući. Izražavamo sućut obitelji nakon ove tragične nesreće i tu smo da im pružimo podršku. Brze, nepredvidive struje i neviđene dubine čine rijeke opasnim mjestima, posebno za djecu i neoprezne plivače. Budite oprezni oko naših vodenih putova”, rekla je detektivka inspektorica Heidi Twinham, prenosi Independent.

Nakon smrti 16-godišnjaka u Dudleyu, glavni nadzornik Anthony Tagg rekao je: “Ovo je očajnički tragičan događaj i naše su misli s dječakovom obitelji i prijateljima.”

Stručnjaci su upozorili javnost da bude oprezna dok uživa u otvorenom moru nakon što su prošlog tjedna u Ujedinjenom Kraljevstvu temperature skočile.

Temperature su u petak porasle do 31,9 Celzijevih stupnjeva u središnjem Londonu i na jugoistoku, označavajući najtopliji dan u godini.

NAJNOVIJE!