Dječak (6) nasmrt izbo brata (2): Majka ga zatekla u lokvi krvi

Policija je u petak u 17 sati dobila dojavu da je dijete izbodeno nožem. U kući je pronađen dvogodišnji dječak koji je krvario od više uboda nožem.

Preliminarnim istraživanjem utvrđeno je da je dječaka kuhinjskim nožem ubio stariji brat (6) u dnevnom boravku obiteljske kuće. Dvogodišnjak je odvezen kolima hitne pomoći u medicinski centar Joliet, ali je od ozljeda preminuo u bolnici.

Policijski narednik Dwayne English rekao je da su dječakova majka i baka bile kod kuće u vrijeme zločina, ali u drugoj sobi. Majka je pozvala Hitnu pomoć kada je ušla u sobu i pronašla mlađeg sina izbodenog i u lokvi krvi. English je rekao da se ne istražuje je li u kući osim dvojice braće bilo još djece.

Mnoga neobjašnjena pitanja

Ostalo je mnogo neodgovorenih pitanja o tome što se točno dogodilo u petak navečer. Detektivi još uvijek pokušavaju utvrditi kako se tragedija dogodila kasno u petak, ali English je rekao da odgovori vjerojatno nikada neće doći.

Više o ovom događaju pogledajte u videu u nastavku.

Dodao je da je šestogodišnjak ispitan u petak navečer, te da se pretpostavlja da je s njim u sobi bio i njegov djed. Centar za dječje i obiteljske usluge Illinoisa obaviješten je i provodi istragu s obzirom na prirodu zločina u koji je uključeno dijete i koji je šokirao američku javnost.

– Ovo je vrlo osjetljiva istraga, važno je reći da smo srcem uz ovu obitelj, jer po našem mišljenju svi u ovom slučaju su žrtve – rekao je narednik.

NAJNOVIJE!