NaslovnicaVijestiCijela obitelj nađena spaljena u dvorištu, među njima i dvoje djece

Cijela obitelj nađena spaljena u dvorištu, među njima i dvoje djece

Spaljeni ljudski ostaci, koji su pronađeni u vrtnom kaminu u dvorištu na Floridi, vjeruje se da pripadaju mladoj četveročlanoj obitelji koju je ubio stanodavac.

Rain Mancini (26), Phillip Zilliot II (25) i njihova djeca Karma (6) i Phillip (5) nestali su 12. lipnja u okrugu Pasko na Floridi.

Rory Atwood (25) je od tada optužen za ubojstvo prvog stupnja nakon što su u njegovoj kući pronađeni ostaci koji su ugljenisani do neprepoznatljivosti.

Obitelj je posljednji put viđena 12. lipnja oko 12:30 sati, prenosi Daily Mail.

Policija je 14. lipnja izvršila provjeru obitelji nakon što je žena rekla policajcima da je njezin brat vidio tijela tijekom FaceTime razgovora s Atwoodom, izvijestio je ABC Action News.

Atwood je navodno pozvao njezinog brata za pomoć da spali ono što je tvrdio da je smeće. Međutim, nakon poziva muškarac je navodno vidio “tijela odraslih i djece”.

Kada je policija prvi put otišla u Atwoodov dom na Floridi, dozvolio im je da pretraže imanje, ali nisu pronašli ništa sumnjivo.

Sljedećeg dana policija je dobila poziv od muškarca koji je tvrdio da mu je Atwood priznao da je ubio cimere i njihovu djecu.

Kada se policija drugi put vratila u njegovu kuću, psi su pronašli ljudske ostatke.

Pas je pronašao nešto što je “izgledalo kao mali skeletni ostaci” s mekim tkivom u ložištu, navodi USA Today. Također su pronašli dijelove ljudskih kostiju i pršljenova.

NAJNOVIJE!