Četveromjesečna djevojčica umrla zbog vrućina na obiteljskom izletu

Četveromjesečna djevojčica umrla je nakon što je iskusila visoke temperature dok je s obitelji bila na izletu brodom.

Dana 5. srpnja oko 17:00 sati, Tanna Rae Wroblewski hitno je prebačena u regionalni medicinski centar Lake Havasu u Arizoni, SAD, s obiteljskog izleta brodom po jezeru.

Dijete je ‘uživalo u obiteljskom danu na jezeru’ povodom proslave 4. srpnja – prema vlastima i GoFundMe stranici koja je od tada postavljena za njezinu obitelj – kada je objavljeno da je Tanna ‘izgubila svijest’ i da je obitelj ‘odmah započela s kardiopulmonalnom reanimacijom’.

“Tanna je hitno prebačena u Havasu Regional Medical Center gdje su nastavili raditi na njoj kako bi joj izmjerili puls. Tada je helikopterom prebačena u dječju bolnicu Phoenix gdje su učinili sve što je bilo u njihovoj moći da je ožive”, stoji u objavi na stranici GoFundMe.

Piše: “Ali Bog je imao druge planove i uzeo je Tannu na nebo te noći.”

Uzrok Tannine smrti još nije javno objavljen, a ured šerifa okruga Mohave nastavlja s istragom njezine smrti.

Foto: Gofundme.com

Smrt djeteta je povezana s vrućinom

Međutim, vlasti navodno sumnjaju da bi smrt malog djeteta mogla biti povezana s vrućinom – temperature u jezeru Havasu dosegnule su najviše 48 stupnjeva Celzijusa, prema Accuweatheru.

Tannina obitelj od tada se oglasila na društvenim mrežama kako bi joj odala počast.

GoFundMe navodi: “Tanna Rae Wroblewski, naš stvarni anđeo, postao je anđeo na nebu. Više smo očajni, slomljenog srca; jednostavno nema riječi. Wroblewski su doživjeli nezamislivo. Uživanje u obiteljskom danu na jezeru pretvorilo se u najnezamisliviji dan u njihovim životima.

[…] Naša dragocjena djevojčica dala nam je svoje posljednje osmijehe, a mi smo joj dali svoje posljednje poljupce. Nikada nećemo razumjeti zašto si morala otići tako brzo, jednostavno si bila presavršena.”

Wroblewski su okruženi tolikom podrškom, ljubavlju, obitelji i prijateljima. Nikad ne biste očekivali da će se dogoditi nešto nezamislivo i da morate planirati sprovod za svoju slatku djevojčicu u sramežljivoj dobi od četiri mjeseca.

“Sva vaša ljubav, misli i molitve su zaista cijenjene jer prolaze kroz najteže, nezamislivo razdoblje u svojim životima.”

NAJNOVIJE!