NaslovnicaVijestiBosanka (15) oteta i silovana u Njemačkoj: Maskirani joj prišli i natjerali...

Bosanka (15) oteta i silovana u Njemačkoj: Maskirani joj prišli i natjerali je u kombi

Tinejdžericu (15) iz Gelsenkirchena su dvojica maskiranih muškaraca natjerala u kombi, otela i brutalno silovala. Djevojka, koja je porijeklom iz BiH, prijavila je torturu policiji u Essenu u srijedu navečer, piše Bild.

Nakon škole, oko podneva, stajala je na autobusnoj stanici i čekala prijateljicu, kada joj je prišao bijeli kombi iz kojeg su izašle maskirane osobe koje su je uvukle u kombi i odvezle u nepoznatom pravcu.

U prijavi stoji da su je odveli u kuću na nepoznato mjesto, gdje su je silovali.

Nakon nekog vremena kombijem su je odvezli u Essen i izbacili na ulicu. Prema njezinom svjedočenju, otmičari su bili odjeveni u crno i na glavama su imali balaklave. Ono što je primijetila je da govore njemački, s arapskim naglaskom.

Također, ono čega se sjeća je da su vozili brzo i da su mogli nekoliko puta izazvati sudar. Potvrdio je to glasnogovornik policije, koji je rekao da su drugi vozači na ovoj ruti primijetili bijeli kombi koji vozi mimo svih ograničenja. Registarska oznaka kombija je “CUX – HH” ili “CUX – HK”.

Žrtva je još uvijek pod dojmom svega što se dogodilo, zbog čega nije mogla odgovoriti na sva pitanja inspektora tijekom ispitivanja.

Također, policija traži sve moguće svjedoke koji su bili na autobusnom kolodvoru u Horstu ili koji su vidjeli bijeli kombi u Essenu ili Gelsenkirchenu.

Molimo za njezin oporavak!

NAJNOVIJE!