Blizanci se ugušili nakon što su zaspali u kutiji za igračke: Stariji brat ih je ujutro pronašao zagrljene

Četverogodišnji blizanci iz Jacksonvillea na Floridi ugušili su se nakon što su zaspali u svojoj drvenoj kutiji za igračke, piše Daily Mail.

Djevojčicu Auroru i dječaka Kellana otac Don Starr odnio je u krevet 25. kolovoza navečer, a oni su se odlučili sakriti u kutiju u kojoj su držali plišane igračke.

Ostali su bez kisika i ugušili su se, a na kraju ih je pronašao mrtve i zagrlio stariji brat koji je mislio da još spavaju.

Njihova majka slomljenog srca, Sadie Myers, napisala je na društvenim mrežama: “Neće mnogi osjetiti bol zbog gubitka dvoje djece u isto vrijeme, i to na način koji uopće nema smisla.”

Upozorila je roditelje da takve kutije za igračke “ne propuštaju zrak ni zvuk” kad su zatvorene te ih pozvala da kutije izbace iz kuće i unište.

“Don i ja pokušavamo pronaći smisao u svemu ovome… Rijetki će ikada znati kakav je osjećaj provoditi svaku sekundu budnosti pokušavajući ne zaplakati u agoniji. To vas tjera da se previjate od boli, ali mi se jako trudimo ne dopustiti nas naši dečki vide takve.”, napisala je očajna majka.

U noći kada se dogodila tragedija bila je na poslu, a njen suprug Don uspavao je djecu. No, blizanci su se probudili tijekom noći i odlučili igrati u drvenoj kutiji za igračke.

Njihova majka je rekla da su blizanke ujutro često zatečene kako spavaju u različitim dijelovima svoje sobe s razbacanim igračkama.

“Mama, našla sam ih, spavaju u kutiji za igračke”

U petak navečer, neobično mjesto na kojem su se odlučili ušuškati i zaspati je bila njihova drvena škrinja za igračke u koju spremamo sve njihove plišane životinje”, napisala je.

Blizanci su izvadili većinu plišanih životinja i ostavili samo nekoliko da ostanu mekani te su zaspali držeći se za ruke.

Njihova majka se u subotu ujutro probudila i uspaničila kada je vidjela da ih nema u krevetu, niti bilo gdje drugdje u sobi.

Obitelj je trčala uokolo pokušavajući pronaći blizance prije nego što je jedan od njihove starije braće otvorio sanduk i ugledao ih. Dječak nije bio svjestan da su mrtvi.

“Mama! Našao sam ih! Spavaju u kutiji za igračke”, rekao je.

No, majka dječaka odmah je shvatila da su mrtvi.

“Otišla sam provjeriti i odmah sam znala da nešto nije u redu. Već je bilo prekasno”, rekla je.

Neutješna majka upozorila je roditelje koliko takva kutija za igračke može biti opasna.

NAJNOVIJE!