NaslovnicaVijestiSvijetBijeli BMW pokosio bebu ispred bolnice, preminula na mjestu: "Nikad nećemo zaboraviti...

Bijeli BMW pokosio bebu ispred bolnice, preminula na mjestu: “Nikad nećemo zaboraviti našeg anđela”

Mabli Cariad Hall stradala je sa svega osam mjeseci kada ju je 21. lipnja 2023. godine udario bijeli BMW na ulazu u bolnicu Withybush, u Pembrokeshiru u Walesu.

Automobilom je upravljala Bridget Carole Curtis (70) iz Begellyja, koja je optužena da je zbog prebrze vožnje ubila bebu, priopćila je policija. Ona će se pojaviti na sudu za prekršaje u Llanelliju 22. kolovoza.

“Ova prošla godina bila je najužasniji period u našim životima. Naš život je zauvijek promijenjen i još uvijek pokušavamo pomiriti se s onim što se dogodilo. Svaki dan je dan bola za nas, čak i sada, ali kao roditelji i dalje moramo pružiti ljubav i podršku koja je potrebna našoj drugoj djeci jer još uvijek pokušavaju pomiriti se s gubitkom svoje male sestre”, rekla je obitelj.

Roditelji su dobili veliku podršku

Oni su se zahvalili policiji na “marljivosti i profesionalizmu” i dodali da je podrška koju su dobili bila neprocjenjive vrijednosti.

“Podrška koju smo dobili od dobrotvorne organizacije 2Wish bila je neprocjenjive vrijednosti. Zahvalni smo što smo sada došli do ove faze procesa. Razumijemo da imamo još mnogo toga, ali ovo je najveći korak naprijed koji smo napravili od lipnja prošle godine. Želimo se zahvaliti našim prijateljima, obitelji i dobronamjernim ljudima koji su nas podržavali tijekom ovog izazovnog vremena i nastavit će nas podržavati kako stvari budu napredovale”, dodali su, prenosi Metro.

“Nikada nećemo zaboraviti ljubav i podršku koja nam je ukazana. Čuvat ćemo sjećanje na našeg dragocjenog anđela”, zaključili su.

Tijekom istrage utvrđeno je da je Mabli Cariad Hall umrla od teške traumatske povrede mozga nakon što ju je Bridget udarila pred svjedocima. Do nesreće je došlo u 11:50 sati, a prema izvješću automobil je zbog velike brzine naletio na pješake ispred glavnog ulaza u bolnicu.

U prometnoj nesreći i ona je povrijeđena, ali je zadobila povrede koje nisu opasne po život i zajedno sa suvozačem i udarenim pješakom prebačena je u bolnicu.

Majka i otac su potpuno skrhani zbog gubitka, kao i Mablinina petoro braće i sestara.

“Uvijek ćemo se sjećati Mablinog lijepog malog osmijeha i cijeniti vrijeme koje smo proveli s njom”, rekli su roditelji.

Nastavimo moliti Boga za utjehu ove obitelji!

NAJNOVIJE!