Beyonce i Jay Z su sotonisti gori od Diddyja, tvrdi poznata pjevačica

Beyonce i Jay Z su sotonisti koji imaju puno žrtava, rekla je pjevačica kod Piersa Morgana koji se kasnije ispričao poznatom paru glazbenika.

Prošli tjedan britanski voditelj i novinar Piers Morgan ugostio je pjevačicu Jaguar Wright, koja godinama upozorava industriju na P Diddyja, u svojoj emisiji “Bez cenzure”.

Dok je raspravljala o desetljećima navodnog lošeg ponašanja glazbenog mogula, Wright je “neočekivano iznijela nekoliko ozbiljnih optužbi o Jay-Z-ju i Beyoncé”.

“Vidjela sam što rade – ritualno ponašanje, drogiranje, trpanje djevojaka u kofere i izbacivanje na ulicu, to je užasno, a sve se radi pod zaštitom, potpisani ugovori i isplata velike svote novca”, rekla je Wright.

“Već četiri godine govorim “nije samo Diddy, to su Jay-Z i Beyoncé.” Jay Z je gori od Diddyja. Oni su uvrnuti par, imali su stotine žrtava”, prenosi Deadline.

Nakon što je Piersa kontaktirao Alex Spiro, odvjetnik moćnog para , video je cenzuriran, a voditelj se javno ispričao paru.

Ipak, ostaje zanimljiva činjenica da je Damon Dash, Jay-Z-jev bivši glazbeni partner, rekao da je “većina Wrightovih tvrdnji istinita i da je Jay-Z bio blisko povezan s Jeffreyjem Epsteinom”.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!