Baka uslikala posljednju fotografiju djevojčice (3): Nakon 6 minuta je tragično stradala

"Dobili smo blagoslov što smo imali takvu djevojčicu. Bila je okružena ljubavlju", rekao je njezin djed.

Posljednju fotografiju trogodišnje djevojčice, koju je udario nepažljivi vozač i potom pobjegao s mjesta nesreće, snimila je njezina baka samo šest minuta prije tragičnog događaja u Idahu.

Ova objava postala je iznimno viralna, a korisnici su je nazvali “posljednjom sretnom slikom” nakon što je djevojčica, trogodišnja Scarlett, izgubila borbu za život.

“Moja majka snimila je ovu fotografiju u 16:47 sati, a vrijeme smrti moje kćeri je 16:54”, podijelila je Samantha Jensen sa svojim pratiteljima.

“Moja mama nije znala da snima posljednje trenutke njezina života. Ovo mi je jako teško gledati”, dodala je.

U razgovoru za magazin People, Samantha je otkrila da je bila na vjenčanju u vrijeme tragedije te da je svoju djecu, trogodišnju Scarlett i dvogodišnjeg Henryja, ostavila na čuvanje kod bake Jamie.

“To poslijepodne išli su po sladoled i uživali u zajedničkoj šetnji. Kada su stigli kući, Scarlett je htjela izaći da ubere cvijeće. Tada je moja majka snimila posljednju njezinu fotografiju koju imam”, rekla je majka, prema pisanju Mirrora.

Obitelj je šetala privatnim prilazom pored kuće kada je automobil projurio cestom i udario ih.

“Moja mama je mahnito mahala rukama i vikala da stane, pokušala je zgrabiti djecu i skloniti ih, ali vozač je bio prebrz. Scarlett je preminula na mjestu, dok su baka i Henry teško ozlijeđeni”, dodala je.

Lokalna policija izjavila je da je vozač pobjegao s mjesta nesreće, ali su ga vlasti uhvatile nekoliko kilometara dalje.

“Dobili smo blagoslov što smo imali takvu djevojčicu. Bila je okružena ljubavlju”, rekao je njezin djed, Jim Paton.

Prema riječima bolničkog osoblja, dječak Henry je zadobio teške ozljede u nesreći i 10 tjedana je nosio protezu za tijelo zbog prijeloma ključne kosti, kralježnice, rebara, te slomljene čeljusti.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!