NaslovnicaVijestiBaka (80) iz Kragujevca cijelu noć provela zaključana u supermarketu: Policija ju...

Baka (80) iz Kragujevca cijelu noć provela zaključana u supermarketu: Policija ju je ujutro pronašla

Baka (80) iz Kragujevca provela je prethodnu noć zaključana u jednom supermarketu u ovom gradu.

Umirovljenica iz Bresnice cijelu je noć provela sam “zatočena” na marketu. U Kragujevcu se priča da su nesretnu staricu pronašli zaposleni u jutarnjoj smjeni, ali da su za svaki slučaj, zbog ranijih pljački ove zgrade, pozvali policiju.

“Žena je pronađena živa i zdrava, iako malo neispavana, jer je noć provela na klupi na tržnici. Pojela je dvije vrećice grickalica i popila jednu bocu mineralne vode”, kažu mještani iz bifea preko puta tržnice.

Iz trgovačkog lanca nisu željeli komentirati neobičnu priču Kragujanke, koja je navodno noć provela zaboravljena među splavarima.

“To je divna, starija gospođa, svakome se to može dogoditi. Uostalom, šoping, čak i kada je riječ o osnovnim namirnicama, može osvojiti ženu, bez obzira na godine”, sa smiješkom kažu susjedi.

“Očevici” pak kažu da su staricu, pošto je legitimirana utvrđeno da nije “ponijela” iz marketa ništa što nije platila, policajci odvezli kući.

Čulo se i da vremešna gospođa navodno živi sama u obiteljskoj kući, pa njezin nestanak tijekom noći nitko nije prijavio.

Hvala Bogu da je sve na kraju dobro završilo!

NAJNOVIJE!