Svećenica tvrdi da bi Isus podržao pobačaj: “Blagoslovljeni su oni koji prekidaju trudnoće”

'Blagoslovljeni su oni koji prekidaju trudnoće...jer će biti poznati po svojoj ljubaznosti.'

Jedna “svećenica” postala je viralna zbog iskrivljivanja kršćanske vjere kako bi je učinila prihvatljivom za pobačaj.

Tijekom propovijedi nazvane “Roe nedjelja”, svećenica Rebecca Todd Peters opisala je ubijanje nerođenih beba kao sveti čin i inzistirala da bi, da je Isus živ danas, bio “pratitelj u klinici” koji vodi majke na njihove termine za abortus.

To je vrlo neobičan način tumačenja biblijske zapovijedi: “Izbavi one koje vode u smrt; i spasavaj one koji posrćući idu na stratište.” (Izreke 24,11-12)

Unatoč tome, ova iskrivljena svećenica još više učvršćuje svoj stav, izjavljujući: “Da Isus danas drži svoju propovijed, mogao bi reći i: ‘Blagoslovljeni su oni koji prekidaju trudnoće…jer će biti poznati po svojoj ljubaznosti.'”

Ubijanje beba obično nije prva stvar na koju ljudi pomisle kad čuju riječi “ljubaznost”. U stvari, Biblija kaže: “Evo: sinovi su Jahvin dar, plod utrobe njegova je nagrada.” (Psalam 127,3)

“Duha Svetoga bit će pun već od majčine utrobe.” dodaje (Luka 1,15).

Unatoč tome, svećenica je nastavila propovijedati kako “svete” odluke o ubijanju nerođene djece “odražavaju moralnu odgovornost reproduktivne moći”.

U jednom trenutku, ova “kršćanka” čak se hvalila da je imala dva abortusa.

Zatim je ironično optužila stvarne kršćane za “počinjenje nasilja” “u ime kršćanstva” jer se protive ubijanju beba.

To je prilično nevjerojatno dolazi od nekoga tko drži predavanje okupljenima da je raskomadavanje nerođenih beba u majčinoj utrobi “sveto” za kršćanstvo.

NAJNOVIJE!